Πούτιν : «Ντροπή για τους Εβραίους» ο Ζελένσκι

Πούτιν : «Ντροπή για τους Εβραίους» ο Ζελένσκι

Γράφημα του TDC για τις συνέπειες της καταστροφής από τη Ρωσία  του φράγματος Kakhovka και άρθρο για τις σκέψεις της Ουκρανίας για ανάκτηση του ελέγχου της Κριμαίας
Κίεβο, Νίκος Φραγκάκης
ΟΒλαντιμίρ  Πούτιν, ο οποίος μίλησε χθες στην ολομέλεια του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, ρωτήθηκε, γιατί η Ρωσία θέτει την «αποναζιστικοποίηση» της Ουκρανίας ως έναν από τους στόχους του πολέμου, αφού ο πρόεδρος της χώρας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, είναι Εβραίος και δεν μπορεί να είναι Ναζί.
«Έχω πολλούς Εβραίους φίλους, λένε ότι ο Ζελένσκι δεν είναι Εβραίος, είναι ντροπή για τον εβραϊκό λαό», απάντησε ο Πούτιν. Ως άτομο ταυτόχρονα δεν μπορεί να είναι Εβραίος και “ντροπή για τον εβραϊκό λαό”. Δεν διευκρίνισε τίποτε άλλο, αλλά αποκάλεσε το “καθεστώς του Κιέβου” “ναζιστικό”.
Μετά από αυτό, ένα βίντεο σχετικά με τα εγκλήματα, που διαπράχθηκαν στο έδαφος της Ουκρανίας και της Πολωνίας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου εμφανίστηκε στην οθόνη και ο Πούτιν πρόσθεσε: «Οι νεοναζί, οι τελευταίοι του Χίτλερ, έχουν αναρριχηθεί στο βάθρο ως ήρωες της Ουκρανίας σήμερα. Το Ολοκαύτωμα είχε έξι εκατομμύρια Εβραίους. 1,5 εκατομμύριο θανατώθηκαν από τα χέρια του Μπαντέρα”.
Αυτή η ομιλία του δικτάτορα σημαίνει ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο! Η ρωSSία χάνει τον πόλεμο που η ίδια κήρυξε στην Ουκρανία και πονάει πολύ!
Στα λεγόμενα του, απαντήσεις υπάρχουν πολλές καί ιστορικά τεκμηριωμένες. Μετά την λήξη του πολέμου θα ακουστούν στα διεθνή δικαστήρια,  όταν θα καταδικάζεται δεκάκις σε ισόβια!
**************************************************
Γράφημα του TDC για τις συνέπειες της καταστροφής του φράγματος Kakhovka από τη Ρωσία

Το Κίεβο και η ανάκτηση του ελέγχου της Κριμαίας by ARISTEIDIS VIKETOS on Scribd

Share this post