ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΔΕΚ: ” Πολύ παράξενη η απόφαση Σιζόπουλου”

ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΔΕΚ: ” Πολύ παράξενη η απόφαση Σιζόπουλου”

Για να ψηφίσουν οι ˮημέτεροιˮ  στην Πάφο και στη Λεμεσό θυσιάζεται ακόμα και το γόητρο και η αξιοπιστία του Προέδρου; Το ερώτημα αυτό θέτει , με ανακοίνωση της η ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΔΕΚ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Τρία 24ωρα μετά την Επαρχιακή Συνδιάσκεψη στην Λάρνακα η Επιτροπή Διαπιστευτηρίων Συνεδρίου (ΕΔΣ) της ΕΔΕΚ ανακοίνωσε γραπτώς ότι διαφωνεί και δεν δεσμεύεται με την απόφαση να αποκλειστούν από την ψηφοφορία τα προερχόμενα από την Αμμόχωστο μέλη που κατοικούν στη Λάρνακα. Την διακοπή όμως, της ψηφοφορίας και την απαγόρευση στους πρόσφυγες από την Αμμόχωστο να ψηφίσουν επέβαλε προσωπικά, απόλυτα ετσιθελικά και δημοσίως ο Πρόεδρος του Κόμματος.

Με την ανακοίνωση της η ΕΔΣ επιβεβαιώνει άλλη μια αντικαταστατική αυθαιρεσία του Προέδρου για νόθευση του Συνεδρίου. Ευχόμαστε να κάνουμε λάθος, όμως μας φαίνεται πολύ παράξενη αυτή η απόφαση: Για να ψηφίσουν οι ˮημέτεροιˮ  στην Πάφο και στη Λεμεσό θυσιάζεται ακόμα και το γόητρο και η αξιοπιστία του Προέδρου; Ότι και να συμβαίνει για ακόμα μια φορά παραμένει σοβαρά εκτεθειμένος ο Μαρίνος Σιζόπουλος”.

Share this post