Η πρώτη κυρία για την ζωή στην ανακαινισμένη κατοικία του προεδρικού

Η πρώτη κυρία για την ζωή στην ανακαινισμένη κατοικία του προεδρικού

Οι φωτογραφίες όμως της κυρίας Καρσερά-Χριστοδουλίδη την δείχνουν στην θερινή προεδρική κατοικία στο Τρόοδος.

Για την εγκατάσταση και την ζωή στην ανακαινισμένη κατοικία στο προεδρικό μέγαρο στην Λευκωσία μίλησε η σύζυγος του προέδρου της Δημοκρατίας , Φιλίππα Καρσερά , στην πρώτη  της, όπως αναφέρεται , “μεγάλη συνέντευξη ως Πρώτη Κυρία”. Η σύζυγος του Νίκου Χριστοδουλίδη επέλεξε για την πρώτη αυτή συνέντευξη το περιοδικό Omikron του Δημοσιογραφικού  Οργανισμού  «Ο Φιλελεύθερος». Το περιοδικό κυκλοφόρησε μαζί με την εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος» την Κυριακή, 25 Ιουλίου 2023. Την συνέντευξη πήρε ο δημοσιογράφος  Γιάννης Χατζηγεωργίου. 

Η κυρία προέδρου μιλά για τις ευθύνες του συζύγου της  για την μετακόμιση  της οικογένειας στο Προεδρικό και τη νέα καθημερινότητα με τις κόρες τους. 

Ωστόσο, από το οπτικό υλικό συνάγεται ότι η φωτογράφιση της πρώτης κυρίας έγινε στην θερινή προεδρική κατοικία του Τροόδους και όχι στην υπερκείμενη του προεδρικού μεγάρου. 

 

Μήπως στο προεδρικό δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες της ανακαίνισης και η οικογένεια υποχρεώθηκε να μετακομίσει “καθαρά για λόγους λειτουργικούς, ως προς τα καθήκοντα του Νίκου, αλλά και πρακτικούς ως προς την ασφάλεια και τη συνοχή της οικογένειας μας”, όπως λέει η πρώτη κυρία; 

ΥΓ: Δηλαδή , η οικογένεια ζει ακόμη στο προεδρικό ως εμπερίστατος; Μια σαφής απάντηση δεν θα έβλαπτε. Επίσης, αναμένουμε την έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας , για την οποία δεσμεύτηκε με επιστολή του (29.6.2023)  στην ιστοσελίδα μας ο κ. Οδυσσέας Μιχαηλίδης , σττην οποία τόνιζε : “Θα γίνει ενημέρωση των πολιτών για σκοπούς διαφάνειας, ως προς το είδος των εργασιών που διεξάγονται στο προεδρικό και το κόστος αυτών. Εμείς θα ελέγξουμε, εάν οι όποιες εργασίες έγιναν, έγιναν νομότυπα. Στις εργασίες και δαπάνες που θα ελέγξουμε περιλαμβάνονται και τυχόν υπηρεσίες αρχιτέκτονα ή διακοσμητή”. Όσον αφορά την πρόσκληση του ίδιου του προέδρου ότι μπορούμε να επισκεφθούμε την κατοικία, ακόμη αναμένουμε. Στο κάτω -κάτω της γραφής είναι ο «λόος του αδρώπου», κατά τον αείμνηστο Γλαύκο Κληρίδη.

Α. ΒΙΚ

Φιλίππα Καρσερά: Η μετακόμιση στο Προεδρικό και η νέα καθημερινότητα με τις κόρες της | Like.com.cy (philenews.com)

Share this post