Δέηση από τον Αμερικής Ελπιδοφόρο για να παρέλθει κορονοϊός

Δέηση από τον Αμερικής Ελπιδοφόρο για να παρέλθει κορονοϊός

Δέηση στο αρχιεπισκοπικό παρεκκλήσιο του Αγίου Παύλου στην έδρα της Αρχιεπισκοπής Αμερικής ενώπιον ιερών λειψάνων για να παρέλθει η πανδημία του κορονοϊού  τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος.

Σε δήλωση του ο αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος σημείωσε πως «Ως Χριστιανοί, πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι για την υγεία των άλλων. Μπορούμε να είμαστε πνευματικά ενωμένοι έστω κι αν είμαστε απομακρυσμένοι εν σώματι. Στην πραγματικότητα, η προστασία της υγείας του πλησίον μας είναι μία μαρτυρία της πίστης μας, διότι θέτουμε το καλό του άλλου πάνω από το δικό μας. Με την πίστη στο Θεό μπορούμε να ξεπεράσουμε την παρούσα δυσκολία, στηριζόμενοι στη λογική και στην επιστημονική γνώση, γνωρίσματα της δοσμένης από το Θεό νοημοσύνης μας.
Ως ποιμένας σας θα είμαι πάντα άγρυπνος και θα προσεύχομαι καθημερινά στο Παρεκκλήσιο του Αγ. Παύλου της Αρχιεπισκοπής για κάθε έναν από εσάς, για το έθνος μας και για τον κόσμο. Πάνω από όλα όμως, σε κάθε Θ. Λειτουργία θα εύχομαι υπέρ της υγείας καθενός από εσάς. Ας παρακαλέσουμε το Θεό όλοι μαζί, να μας δίνει υγεία, υπομονή και ασφάλεια μέχρι να παρέλθει και αυτή η τρομερή δοκιμασία».

 

Share this post