Άρχισαν οι Παρακλήσεις στην Υπεραγία Θεοτόκο

Άρχισαν οι Παρακλήσεις στην Υπεραγία Θεοτόκο

Σε απευθείας σύνδεση με τον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης η αποψινή  Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στο πλαίσιο των λατρευτικών συνάξεων του Δεκαπενταύγουστου. ( Στην φωτογραφία πάνω η διασωθείσα εικόνα της Παναγίας Σουμελά από την ιστορική Μονή του Πόντου)

Η Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση ORTHODOXTV.GR δίνει στους τηλεθεατές της που δεν δύνανται να βρεθούν στους ναούς της χώρας τις ημέρες αυτές, την δυνατότητα να παρακολουθήσουν έστω και εξ αποστάσεως τις καθιερωμένες Παρακλήσεις του Δεκαπενταύγουστου.

                         Προσκυνητάρι της Παναγίας από ναό της Ι.Μ. Αρκαλοχωρίου (Κρήτη)

Αρχής γενομένης από σήμερα  και κάθε μέρα μέχρι και τις 13 Αυγούστου, θα μεταδίδεται ζωντανά η Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο από διαφορετικό ναό της Αττικής κάθε φορά.

Οι μεταδόσεις θα πραγματοποιηθούν στις 2, 3, 4, 6, 7, 9, 10, 11, 12 και 13 Αυγούστου στις 19:00 και θα είναι προσβάσιμες στους τηλεθεατές μέσω του www.orthodoxtv.gr αλλά και μέσω της σελίδας της Εκκλησιαστικής Τηλεόρασης στο Facebook στην διεύθυνση  https://www.facebook.com/orthodoxtv.gr

Share this post