ΑΠΟΝ ΑΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ

ΑΠΟΝ ΑΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ

Του Ανδρέα Παπαχαραλάμπους*

Γνωρίζοντας το ποιόν του «ανθρώπου» δεν με ξένισε το περιεχόμενο της συνέντευξής του στον Φιλελεύθερο στην Κυριακάτικη έκδοση 2.9.2023.

Ο Νίκος Αναστασιάδης σίγουρα με τα λεγόμενά του στον Φιλελεύθερο είναι τυφλός και στην ακοή και στο μυαλό και στα μάτια. «Τυφλός τα τ’ ώτα, τον τε νουν, τα τ’ όμματ’ ει».

Ο υπέρμαχος και κτίστης των δύο κρατών δεν αντιλαμβάνεται εύκολα, ή εθελοτυφλεί μπροστά στο σωστό και δίκαιο.

Κατέστρεψε μιά ολόκληρη χώρα όταν κυβερνούσε, παρέδωσε την σκυτάλη στον Νίκο Χριστοδουλίδη απλώς για την υπογραφή δύο κρατών.

Προσπάθησε να διαλύσει το Συναγερμό σας ένας νέος Νέρωνας και στις 12.9.2023 ηχογραφεί το Κύκνειο άσμα του στο Φιλελεύθερο.

Δεν σεβάστηκε τον άνθρωπο που δύο φορές τον ανέδειξε Πρόεδρο της Δημοκρατίας και εννοώ τον Αβέρωφ Νεοφύτου. Ξέχασε ο ίδιος ότι η δημοτικότητά του, τότε ήταν σχεδόν μηδέν κι’ όμως τον αναδείξαμε δύο φορές Πρόεδρο.

Άκουσον, άκουσον.

Σήμερα ο Νίκος Αναστασιάδης λέει ότι θα αναγεννήσει τον Συναγερμό.

Νίκο Χρυσάνθου Αναστασιάδη ο Συναγερμός έχει πρόεδρο και πρέπει να το αντιληφθείς, δεν είναι δικό σου αμπελοχώραφο ούτε δόμη στο Πέρα-Πεδί.

Ο Οδυσσέας προσποιήθηκε πως έχασε τα λογικά του, σπέρνοντας αλάτι στην άμμο.

Ο Παλαμήδης αποκάλυψε με τέχνασμα πως ήταν πλαστή η παραφροσύνη του Οδυσσέα και τον ανάγκασε παρά τη θέλησή του, να μετάσχει στην εκστρατεία κατά της Τροίας.

Νίκο Αναστασιάδη ευτυχώς σήμερα υπάρχουν αρκετοί Παλαμήδιες, σε μάθαμε, σε ξέρουμε κατά την κυπριακή «σε πήραμε χαπάρι».

Πρώην συναγωνιστή, ο Συναγερμός δεν σε χρειάζεται.

Απεταξάμειν τον σατανά.

*Τα ενυπόγραφα κείμενα απηχούν τις απόψεις του συγγραφέα τους

Share this post