ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: “Ήρθα πλουσιότερος και θα φύγω φτωχότερος”.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: “Ήρθα πλουσιότερος και θα φύγω φτωχότερος”.

“Αν ακολουθήσουν ( και άλλα βίντεο) και βρεθεί ότι ο ΠτΔ είναι μπλεγμένος θα αναλάβει τις ευθύνες του. Της παραίτησης . Δεν έχω να ανησυχήσω, γι’ αυτό μιλώ έτσι”. Αποκλειστική συνέντευξη στο SIGMA.

Λίγες ώρες μετά την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Κομισιόν) να αρχίσει διαδικασία επί παραβάσει κατά της Κύπρου και της Μάλτας για τα Επενδυτικά Προγράμματα των δύο χωρών και τα “χρυσά” διαβατήρια ο πρόεδρος Αναστασιάδης απεκδύθηκε πολιτικών ευθυνών και έστρεψε τα πυρά στο ΑΚΕΛ και το ΔΗΚΟ. 

Σε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA και στην εκπομπή “Χωρίς Περιστροφές”  του Γιάννη Καρεκλά ο πρόεδρος Αναστασιάδης υπερασπίστηκε τον γαμπρό του, ο οποίος  ασχολείται με οικιστικά ακίνητα, λέγοντας μεταξύ άλλων: ” Η εταιρεία του γαμπρού μου υπήρχε 10 χρόνια, προτού γίνει γαμπρός μου. Και είναι ένα καταξιωμένο παιδί που ασχολείται κατά κύριο λόγο με οικιστικά ακίνητα. Έχουν ανεγείρει μόνο μια πολυόροφη οικοδομή που θα απευθύνετο σε επενδυτές. Δηλαδή, πλέον θα πούμε, επειδή κάποιος είναι Πρόεδρος απαγορεύεται στους γαμπρούδες του να ασχολούνται με οτιδήποτε; Πρέπει να είναι άνεργοι;”.

Εξάλλου , ρεπορτάζ  της εφημερίαδας “Χαραυγή” (παρατίθεται στο τέλος),  η οποία αναδημοσιεύτηκε σε αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης, φέρει εμπλεκόμανα στο θέμα των “χρυσών” διαβατηρίων” δικηγορικά γραφεία, που έχουν σχέση με νυν και πρώην μέλη της κυβέρνησης του κ. Αναστασιάδη.

Η συνέντευξη του προέδρου κάλυψε και άλλα θέματα της επικαιρότητας. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο σε απομαγνητοφώνηση του sigmalive news

Ο Αναστασιάδης στο SIGMA by ARISTEIDIS VIKETOS

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης και διαβάστε το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Χαραυγή” στους πιο κάτω συνδέσμους

https://www.sigmatv.com/webtv/view/16596

350 «χρυσά» διαβατήρια από εταιρείες που συνδέονται με μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου

Share this post