Στοιχεία στο ΤΑΕ για την παράνομη μετανάστευση κατέθεσε ο βουλευτής Π. Μυλωνάς

Στοιχεία στο ΤΑΕ για την παράνομη μετανάστευση κατέθεσε ο βουλευτής Π. Μυλωνάς

Θέμα και στην Βουλή για τα rapid test σε αυτιστικά παιδιά και παιδιά με άλλες ασθενειες για να πάνε σχολείο.

Εγγράφως στο ΤΑΕ Λευκωσίας, κατέθεσε τα όσα γνωρίζει σε σχέση με τις υποθέσεις παράνομης μετανάστευσης, εικονικών γάμων και έκδοσης αδειών ασύλου ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Παύλος Μυλωνάς. 

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής, τον περασμένο Νοέμβριο, παρέδωσε τα στοιχεία που είχε στην κατοχή του, στην Υπουργό Δικαιοσύνης Έμιλυ Γιολίτη, τονίζοντας ότι πρόκειται για σοβαρές υποθέσεις που αφορούν διασπάθιση δημόσιου χρήματος, αμέλεια από δημόσιους λειτουργούς, κατάχρηση εξουσίας, παράνομες πράξεις, δουλεμπόριο και χρηματισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγγραφα για δράση κυκλωμάτων από Μυλωνά στη Γιολίτη

Όπως αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης ο Παύλος Μυλωνάς, η Αστυνομία, προτίθεται να μεταβιβάσει τον φάκελο των υποθέσεων στη Νομική Υπηρεσία για οδηγείες περεταίρω χειρισμού. Τόνισε ακόμη ότι θα αποστείλει τα στοιχεία στην Ελεγκτική Υπηρεσία, καλώντας  τον Γενικό Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη να διορίσει εξειδικευμένο προσωπικό για τον έλεγχο όσων καταγγέλλονται.

Επίσης, ο βουλευτής Παύλος Μυλωνάς έθεσε στην Βουλή μεταξύ άλλων το θέμα της διενέργειας rapid test σε αυτιστικά παιδιά και παιδιά με άλλες ασθενειες για να πάνε σχολείο. “Είναι απάνθρωπο για παιδιά με τέτοιες παθήσεις να υποβάλλονται κάθε εβδομάδα σε αυτή τη διαδικασία και για τα παιδιά αλλά και για τους γονείς τους.  Ζήτησα να  βρεθούν άλλες λύσεις ειδικά για αυτές τις περιπτώσεις. Το θέμα με απασχόλησε αφού ενημερώθηκα από μάρτυρες για ένα παιδί με αυτισμό το οποίο αντιδρούσε και χρειάστηκαν τρεις νοσηλευτές να τον ακινητοποιησουν για να γίνει η εξέταση”, αναφέρει ο βουλευτής.

Share this post