Έψαλαν τα Κάλαντα στον Αναστασιάδη

Έψαλαν τα Κάλαντα στον Αναστασιάδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης άκουσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τα Κάλαντα από την Αστυνομία, την ΕΛΔΥΚ και την Εθνική Φρουρά, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων.

Το πρωί, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης άκουσε τα Κάλαντα από τη φιλαρμονική της Αστυνομίας και ευχήθηκε καλές γιορτές τόσο στα μέλη της Δύναμης όσο και σε ολόκληρο τον κυπριακό λαό.

Στη συνέχεια άκουσε τα Κάλαντα από την ΕΛΔΥΚ και απευθυνόμενος στα μέλη της Δύναμης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε «εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου Καλά Χριστούγεννα, ό,τι καλύτερο σε εσάς  στις οικογένειες σας. Θερμές ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη για τις υπηρεσίες που προσφέρετε, τις θυσίες που έχετε υποστεί για την ιδιαίτερη μου πατρίδα, την Κύπρο. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη νέα χρονιά, απαλλαγμένοι από την κατοχή, από τη μια που αφορά την Κύπρο μας και από την άλλη μακριά από την πανδημία».

Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άκουσε τα Κάλαντα από την ΣΜΕΦ. Απευθυνόμενος στους στρατιώτες είπε «εύχομαι ό,τι καλύτερο, Καλά Χριστούγεννα και ο νέος χρόνος να είναι μακριά από τα δεινά της πανδημίας, αλλά ιδιαίτερα μακριά από τα δεινά της κατοχής».

Share this post