Διευθυντής Σχολείων Μ. Εκπαίδευσης ο Αρχιμ. Γεώργιος Χριστοδούλου

Διευθυντής Σχολείων Μ. Εκπαίδευσης ο Αρχιμ. Γεώργιος Χριστοδούλου

Ο Αρχιμ. Γεώργιος Χιστοδούλου , Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας Κύπρου, είναι μεταξύ των προαχθέντων

( Αρ.ΦΑΚ 10860) από  την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας στη θέση Διευθυντή Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης. Ο Αρχιμ. Γεώργιος είναι καθηγητής θεολόγος στο Παγκύπριο Γυμνάσιο.

Εξάλλου,  όλα  τα οργανωμένα σύνολα Ριζοκαρπάσου, με ανακοίνωση τους,  χαιρετίζουν την απόφαση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Γεώργιου να διορίσει Οικονόμο της  Ιερας Μονής Αποστόλου Ανδρέα και βοηθό του πατέρα Ζαχαριά  τον Αρχιμανδρίτη Γεώργιο Χριστοδουλου από την Αιγιαλούσα. Αυτό, σημειώνεται, ήταν και η επιθυμία του πατρός Ζαχαριά και όλων των οργανωμένων συνόλων του Ριζοκαρπάσου.

Τα ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΡΙΖΟΚΑΡΠΑΣΟΥ ενημερώνουν  ότι ο Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος  επαναδιόρισε  και τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής της Ιεράς Μονής ς Αποστόλου  Ανδρέα, την οποία απαρτίζουν οι:

Αρχιμανδρίτης Γεώργιος Χριστοδούλου,  Πρόεδρος και οι Αντώνης Παλουνγκός, Παντελής Πίτρακκος, ΖαχαρίαςΠαλεξάς,Αντρέας Φαλάς,Αντρέας Ραουνάς και Λευτέρης Κοτσιεκκάς.

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται  ότι “ο π. Ζαχαριάς παραμένει ενεργός στην Μονή  και στο Ριζοκάρπασο με βοηθό τον Αρχιμανδρίτη Γεώργιο και όχι, όπως λανθασμένα άφησε το ρεπορτάζ του ΡΙΚ να εννοηθεί ότι παρέδωσε τα κλειδιά και αποχωρεί”.

Share this post