Υπερηφάνεια εκφράζει ο Χριστοδουλίδης , παρά την νέα δυσμενή δημοσκόπηση

Υπερηφάνεια εκφράζει ο Χριστοδουλίδης , παρά την νέα δυσμενή δημοσκόπηση

Όλα όσα υποσχεθήκαμε στον κυπριακό λαό θα τα υλοποιήσουμε είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε υπερηφάνεια για την Κυβέρνηση, τους Υπουργούς και το έργο που έχει μέχρι σήμερα παραχθεί.

Κληθείς να σχολιάσει το αποτέλεσμα δημοσκοπήσεων, που τον φέρουν να μην απολαμβάνει υψηλή θετική γνώμη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε : «σχεδόν σε ένα χρόνο διακυβέρνησης, αύριο είναι η επέτειος από τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, είμαι πάρα πολύ περήφανος για την Κυβέρνηση, για τους Υπουργούς, πολύ περισσότερο για το έργο που έχει παραχθεί σε ένα χρόνο, σε πολύ συγκεκριμένα θέματα, όχι γενικά, ούτε αόριστα, και θα έχω την ευκαιρία να απευθυνθώ στον κυπριακό λαό στις 4 Μαρτίου για τον απολογισμό της πρώτης χρονιάς. Από κει και πέρα συνεχίζουμε τη δουλειά μας και να είστε βέβαιοι και εσείς και ο κυπριακός λαός που μας παρακολουθεί διότι εκεί αποσκοπούμε, όλα όσα υποσχεθήκαμε στον κυπριακό λαό θα τα υλοποιήσουμε». 

https://www.kathimerini.com.cy/gr/politiki/dimoskopiseis/analytika-i-dimoskopisi-tis-k-se-diolisthisi-ta-pososta-toy-proedroy

Share this post