Αννίτα Δημητρίου: Ο ΔΗΣΥ βρίσκεται πάντα δίπλα στον πολίτη.

Αννίτα Δημητρίου: Ο ΔΗΣΥ βρίσκεται πάντα δίπλα στον πολίτη.

48 χρόνια από την ίδρυση του, γιορτάζει ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Ανακοίωση του κόμματος αναφέρει ότο από τότε που ο αείμνηστος Γλαύκος Κληρίδης έβαλε τα θεμέλια για τη μεγαλύτερη Παράταξη του τόπου, “η οποία διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ. 48 χρόνια αγώνων για εδραίωση της Δημοκρατίας, αδιάλειπτων προσπαθειών για τερματισμό της κατοχής και ανατροπή των τετελεσμένων, πρωτοπορίας στην παραγωγή πολιτικών για πρόοδο, ανάπτυξη, οικονομική σταθερότητα, ευρωπαϊκή πορεία”.

 

Σε επετειακή συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας η Πρόεδρος , Αννίτα Δημητρίου,  υπογράμμισε ότι “η μεγαλύτερη δέσμευση του Δημοκρατικού Συναγερμού από την ίδρυση του ήταν και είναι να βρίσκεται πάντα δίπλα στον πολίτη. Η ιδρυτική μας διακήρυξη, τόνισε, είναι ένα ζωντανό κομμάτι, δεν είναι μόνο λόγια και αποτελεί τη σταθερή πυξίδα που μας κατευθύνει στο μέλλον, προσθέτοντας ότι η επαναβεβαίωση της αξίας της κλείνει οριστικά το κεφάλαιο για το ποια είναι η ιδεολογική μας φυσιογνωμία και κατεύθυνση”. Επίσης , αναφέρθηκε στις  νέες προκλήσεις, που  χρειάζονται νέες λύσεις, απαιτούν ανανέωση και ανασυγκρότηση.

«Η ακρίβεια, οι δυσκολίες στην καθημερινότητα, η αβεβαιότητα για το μέλλον, η ανοιχτή πληγή του εθνικού μας προβλήματος είναι ζητήματα που καίνε. Δεν μπορούμε να τα αγνοήσουμε, δεν μπορούμε να τα αναβάλουμε. Χρειάζεται να δράσουμε άμεσα, να δώσουμε απαντήσεις και λύσεις. Και αυτό μπορούμε να το κάνουμε μόνο αν αφήσουμε πίσω τις προσωπικές μας φιλοδοξίες και επικεντρωθούμε στη συλλογική μας αποστολή», επεσήμανε. 

Τέλος η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κάλεσε κάθε μέλος της Παράταξης να σταθεί δίπλα στην ηγεσία, προκειμένου να εργαστούν σκληρά και αδιάλειπτα προς όφελος του τόπου, τιμώντας την παρακαταθήκη που παρέλαβαν. «Αυτό απαιτεί και περιμένει ο κόσμος από εμάς. Γιατί έξω από αυτή την αίθουσα δεν βρίσκονται τα «πολυτελή» προβλήματα των πολιτικών, οι εγωισμοί, οι αντιπαραθέσεις και οι προσωπικές ατζέντες… Εκεί έξω βρίσκεται η κρίση της ιστορίας», τόνισε.

 

Share this post