Βιβλίο συλλυπητηρίων για την δολοφονημένη δημοσιογράφο Shireen Abu Akleh

Βιβλίο συλλυπητηρίων για την δολοφονημένη δημοσιογράφο Shireen Abu Akleh

Η   Πρεσβεία της Παλαιστίνης στην Κύπρο στέλνει τα συλλυπητήρια για την άδικη δολοφονία από Ισραηλινά πυρά της αγαπημένης μας Shireen Abu Akleh, διακεκριμένης Χριστιανής Παλαιστίνιας δημοσιογράφου.  Η ταφή της έγινε στην γενέτειρά της, στους Αγίους Τόπους, στην Ιερή Πόλη της Ιερουσαλήμ. Σε ανάρτηση στο fb η Πρεσβεία σημειώνει:  “Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή σου Shireen.Αιωνία η μνήμη της”.
 Η Πρεσβεία ανακοίνωσε ότι  θα ανοίξει βιβλίο συλλυπητηρίων ως φόρο τιμής για τον άδικο χαμό της διάσημης  Παλαιστίνιας δημοσιογράφου και ανταποκρίτριας του Al Jazeera, Shireen Abu Akleh, η οποία δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής την Τετάρτη 11 Μαίου 2022.
Το βιβλίο συλλυπητηρίων θα είναι ανοιχτό στην Πρεσβεία , Θεοδόση Πιερίδη 19, 2411 Έγκωμη, Λευκωσία, από τη Δευτέρα 16 Μαίου μέχρι και την Τετάρτη 18 Μαίου από τις 10:00 μέχρι τις 14:00.
ΕΞΑΛΛΟΥ, οι Ισραηλινές Δυνάμεις Κατοχής προέβησαν σε  άγριες επιθέσεις και συλλήψεις Παλαιστινίων σε διαδήλωση στη Beit Hanin για τη δολοφονία της δημοσιογράφου Shireen Abu Akleh. 
Πηγή: Πρεσβεία Παλαιστίνης στην Κύπρο

Share this post