Πολιτική και δημοσιογραφία

Πολιτική και δημοσιογραφία

Η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας και Επικοινωνίας στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και δημοσιογράφος Σοφία Ιορδανίδου και ο υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργος Κολοκασίδης συζητούν για τη σχέση της πολιτικής & της δημοσιογραφίας με τη δημοκρατία στην Κύπρο. Η συζήτηση θα προβληθεί ζωντανά την Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 στις 19:00 στο κανάλι του YouTube και στο Facebook.
Η συζήτηση αυτή εγκαινιάζει μια νέα σειρά με τίτλο «Δημοσιογραφία και Πολιτική: η σχέση τους με τη Δημοκρατία» που εγκαινιάζει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία» του ΑΠΚΥ και η ιστοσελίδα http://www.dimosiografia.com, ανταποκρινόμενα στα νέα δεδομένα της σχέσης των δύο πεδίων στον αναδυόμενο νέο κόσμο.
Στο επίκεντρο οι πολιτικές θέσεις του Γιώργου Κολοκασίδη για την πορεία της Κύπρου, τον ρόλο της «τέταρτης εξουσίας» στις εξελίξεις του τόπου και τις εκλογές, αλλά και την αλλαγή του μηντιακού τοπίου με την εισβολή των Μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πώς αυτό επηρεάζει την πολιτική και πιθανώς και τις εκλογές. 
Η σειρά αναρτάται σε μορφή video podcasts μέσω των YouTube καναλιών του ΑΠΚΥ και του περιοδικού “δημοσιογραφία”

Share this post