Οι «15» που εξασφάλισαν τα διατάγματα για την ΕΔΕΚ κατηγορούν τον Σιζόπουλο για ψευδολογίες

Οι «15» που εξασφάλισαν τα διατάγματα για την ΕΔΕΚ κατηγορούν τον Σιζόπουλο για ψευδολογίες

Με ανακοίνωση τους οι “15”,που εξασφάλισαν τα απαγορευτικά διατάγματα του Επαρχιακού Δικαστηρίου για τα συνέδρια της ΕΔΕΚ, με αφορμή το ζήτημα του μητρώου των μελών του Κινήματος , καλούν τον πρόεδρο του , Μαρίνο Σιζόπουλο, “να αναλογιστεί τα της οικίας του , πριν ανοίξει το στόμα του, να κατηγορεί άλλους για οικονομικές ατασθαλίες”.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Δεν αποτελεί έκπληξη ο γκεμπελισμός στον οποίο έχει καταφύγει ο Μαρίνος Σιζόπουλος και η παρέα του, με σκοπό την υπόσκαψη της υπόληψής μας, για να ακυρώσουν την προσπάθεια μας για σωτηρία και αναδιοργάνωση της ΕΔΕΚ.

Περιφέρονται τα κανάλια και επαναλαμβάνουν το χυδαίο ψέμα για λεφτά (200 χιλιάδες ευρώ, λένε) που βρίσκουμε από ξένους «για να ξεπουλήσουμε τον τόπο».

Να το κάνουμε σαφές μήπως το καταλάβουν, ώστε να σταματήσουν να εκτίθενται καθημερινά από αέρος.

Με την έκδοση ενός ενδιάμεσου διατάγματος, το Δικαστήριο πάντοτε διατάζει εκείνον, προς όφελος του οποίου εκδόθηκε το διάταγμα, να υπογράψει εγγύηση. Δεν κατατίθεται στο Πρωτοκολλητείο κανένα ποσό χρημάτων ως εγγύηση ούτε και καμία εγγυητική επιταγή.

Η Κύπρος είναι μικρή. Γνωρίζει καλά ο ένας τον άλλο.

Οι γκεμπελισμοί του Σιζόπουλου και των υποτακτικών του, δεν μας αγγίζουν.

Ας αναλογιστεί τα της οικίας του ο Σιζόπουλος πριν ανοίξει το στόμα του, να κατηγορεί άλλους για οικονομικές ατασθαλίες”.

Share this post