Ο ΔΗΣΥ επέλεξε τους υποψηφίους για τις ευρωεκλογές

Ο ΔΗΣΥ επέλεξε τους υποψηφίους για τις ευρωεκλογές

Αννίτα: Υποψήφιος για δήμαρχος Λάρνακας ο βουλευτής Γιώργος Κάρουλλας

Διεξήχθη σήμερα συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού με κύριο αντικείμενο την επιλογή των υποψήφιων Ευρωβουλευτών της Παράταξης.

Στο πρώτο μέρος η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αννίτα Δημητρίου απευθύνθηκε στα μέλη του Σώματος τονίζοντας την ανάγκη από σήμερα όλοι ενωμένοι και συσπειρωμένοι να δώσουμε τη μάχη των Ευρωεκλογών, υπογραμμίζοντας τη σημασία που έχει για το κυπριακό, με τους συνταρακτικούς γεωπολιτικούς κραδασμούς που μας περιβάλλουν, όπως ανέφερε, ότι επιβάλλεται η φωνή της Κύπρου στην Ευρώπη να είναι ισχυρή. Να είναι μια αξιόπιστη και ηχηρή φωνή που προτείνει λύσεις, που παρεμβαίνει, υπερασπίζεται δημοκρατικές αρχές και αξίες, που επηρεάζει πολιτικά δεδομένα και καταστάσεις!

“Είμαστε περήφανοι και περήφανες για τους Ευρωβουλευτές και Ευρωβουλεύτριες μας, τις προσωπικότητες που διαχρονικά μας εκπροσώπησαν και μας εκπροσωπούν, καθώς και για το βαρυσήμαντο και αξιόλογο έργο που επιτέλεσαν, υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα της πατρίδας μας, με άξονα παράλληλα την πρόοδο και την ευημερία ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων η κ. Αννίτα Δημητρίου.

Η ψηφοφορία διεξήχθη κανονικά, τηρώντας όλες τις καταστατικές πρόνοιες.

Τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου ψήφισαν ως υποψήφιους ευρωβουλευτές (με αλφαβητική σειρά) τους κάτωθι:

  • Χρίστο Αγγελίδη
  • Κωνσταντίνο Πετρίδη
  • Λουκά Φουρλά
  • Μιχάλη Χατζηπαντέλα

Μαζί με τις κ. Ξενοφώντος Χριστιάνα και κ. Σταύρου Ελένη, οι οποίες αυτομάτως προκρίθηκαν με βάση το καταστατικό, συναποτελούν το ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις ευρωεκλογές.

Δήλωση Προέδρου κ. Αννίτας Δημητρίου για υποψήφιο ΔΗΣΥ στο Δήμο Λάρνακας

Τον βουλευτή Γιώργο Κάρουλλα εισηγείται η πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, ως υποψήφιο του κόμματος για δήμαρχο Λάρνακας. Σχετικά επεσήμανε: “Ως άνθρωπος, που μεγάλωσε και ζει καθημερινά τη Λάρνακα γνωρίζει καλά τα προβλήματά της, και όχι μόνο αυτό. Γνωρίζει και τις αναγκαίες λύσεις που πρέπει τάχιστα να προωθηθούν”. 

Επίσης, η πρόεδρος του ΔΗΣΥ σε δήλωση της ανέφερε: “Λέμε συχνά εμείς οι πολιτικοί πως αυτό που μέτρα είναι οι πράξεις και τα αποτελέσματα. Λέμε επίσης ότι χρειάζονται άνθρωποι με προσόντα, ικανότητες και όραμα για να υπηρετήσουν τους πολίτες. Η πηγαία διάθεση για προσφορά στους συμπολίτες μας είναι επίσης απολύτως αναγκαία.  

Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Γιώργος Κάρουλλας

Είναι πεποίθησή μου ότι ο Γιώργος Κάρουλλας ενσαρκώνει και συνδυάζει τα πιο πάνω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι άνθρωπος της δράσης, άνθρωπος του αποτελέσματος, άνθρωπος που με ευσυνειδησία είναι δίπλα σε όσους και όσες τον χρειάζονται. Αυτά δεν είναι θεωρία. Τα απέδειξε στην πράξη από όπου και αν υπηρέτησε. Ο Γιώργος Κάρουλλας έχει τα εχέγγυα, τα προσόντα και το όραμα να υπηρετήσει με επιτυχία τους δημότες της Λάρνακας”. 

Share this post