Ο Δήμος Λευκωσίας, λόγω απρονοησίας , στερεί από παιδιά την άθληση.

Ο Δήμος Λευκωσίας, λόγω απρονοησίας , στερεί από παιδιά την άθληση.

Καλά τα έργα , που ξεκίνησε ο Δήμος Λευκωσίας στο αθλητικό πάρκο Αγίου Ανδρέα, αλλά λανθασμένη η επιλογή του χρόνου για την εκτέλεση τους, διότι στερεί την άθληση σε πολλά παιδιά, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Αθλητισμός για Όλους (ΑΓΟ). Ο Δήμος θα αναβαθμίσει τον χώρο με την δημιουργία πίστας skateboard, μικρού αμφιθεάτρου και τον ηλεκτροφωτισμό του υπάρχοντος γηπέδου. Ωστόσο, τα έργα θα έπρεπε να αρχίσουν –πράγμα που δεν προνόησαν οι αρμόδιοι- την θερινή περίοδο και να ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβριο.
Αντίθετα , ξεκίνησαν μέσα Σεπτεμβρίου και να δούμε, αν θα τελειώσουν, όπως υποσχέθηκαν , στο τέλος του χρόνου.

Βέβαια , και τα έργα θα μπορούσαν να γίνονται και τα παιδιά να συνεχίσουν τις προπονήσεις κανονικά , αν οι αρμόδιοι του Δήμου φρόντιζαν να τοποθετήσει ο εργολάβος τις δύο προκατασκευασμένες αποθήκες, πράγμα εφικτό, λίγα μέτρα πιο πέρα από την είσοδο του γηπέδου.

Επισημαίνω ότι οι ώρες , που γίνονται οι εργασίες, δεν συμπίπτουν με αυτές της άθλησης των παιδιών. Γονείς και παιδιά πληροφορήθηκαν ότι το γήπεδο θα είναι κλειστό μια –δυο μέρες , πριν αρχίσει το φετινό πρόγραμμα του ΑΓΟ. Αυτό θα πει σεβασμός στους πολίτες!

Τελικά , χάρη στον προπονητή βρέθηκε χώρος για να μην πάει εντελώς χαμένη η χρονιά. Παρακάλεσε στο Γυμνάσιο Αγίου Δομετίου , το οποίο – μπράβο του !- παραχώρησε δύο φορές την βδομάδα- Τετάρτη απόγευμα και Σάββατο πρωί- την αίθουσα πολλαπλής χρήσης.

Α. ΒΙΚΕΤΟΣ

Share this post