Ο Αναστασιάδης “παίζει το τελευταίο του χαρτί”

Ο Αναστασιάδης “παίζει το τελευταίο του χαρτί”

Ι. Κασουλίδης:  “Ε ίμαι έτοιμος να κάνω την υπέρβαση”. –  Νικόλας Παπαδόπουλος: “Εάν κυβερνήσει ο Μαυρογιάννης θα είναι καταστροφή για την οικονομία”

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, προτίθεται αύριο να “παίξει το τελευταίο του χαρτί” για να βοηθήσει, όπως λένε πληροφορίες,  τον Νίκο Χριστοδουλίδη να τον διαδεχθεί στην προεδρία της Δημοκρατίας . 

Ο κ. Αναστασιάδης , ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες για την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου,  “ενδεχομένως να τοποθετηθεί αύριο δημόσια σε σχέση με την κατάσταση, όπως διαμορφώνεται ενόψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών, καθώς και για τη στάση του ΔΗΣΥ στο θέμα αυτό”, σύμφωνα με το ΚΥΠΕ.

Σε ερώτηση του ΚΥΠΕ, αν ο πρόεδρος Αναστασιάδης πρόκειται να τοποθετηθεί δημόσια για τα τεκταινόμενα σε ό,τι αφορά τις προεδρικές εκλογές, αλλά και την απόφαση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ενόψει του δεύτερου γύρου, καλά ενημερωμένες πηγές απάντησαν: «Ενδεχομένως αύριο να μιλήσει».

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης αναμένεται να επιστρέψει αργά απόψε στην Κύπρο από τις Βρυξέλλες. 

Ο Ιωάννης Κασουλίδης

Ο ΥΠΕΞ , Ιωάννης Κασουλίδης, αποκάλυψε ότι θα στηρίξει τον  Ανδρέα Μαυρογιάννη.   Μιλώντας στη μεσημβρινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μεσημέρι και Κάτι», ο κ. Κασουλίδης δήλωσε: “Εγώ είμαι έτοιμος να κάνω την υπέρβαση. Πιστεύω και άλλοι συνάδελφοί μου έχουν δηλώσει περί υπέρβασης, όπως ο Υπουργός Οικονομικών. Κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή, το ΑΚΕΛ δεν την έκανε, αλλά κάποιοι από εμάς την κάνουμε και εγώ με την συνείδηση μου θα ψηφίσω Ανδρέα Μαυρογιάννη γι’ αυτό τον λόγο”.

Νικόλας Παπαδόπουλος: “Εάν κυβερνήσει ο Μαυρογιάννης θα είναι καταστροφή για την οικονομία” (Βίντεο) (riknews.com.cy)

ΦΩΤΟ: ΡΙΟ

Share this post