Ν. Παπαδόπουλος: Οι 5 πρόδωσαν τον δικοϊκό κόσμο

Ν. Παπαδόπουλος: Οι 5 πρόδωσαν τον δικοϊκό κόσμο

Ως ” προδοτική πράξη” εκ μέρους  βουλευτών, Βότση, Μουσιούτα , Προκοπίου  και των  στελεχών Τριφωνίδη και Τσίγκη, στηλίτευσε  την αποχώρηση τους  σήμερα από το ΔΗΚΟ  ο πρόεδρος του κόμματος , Νικόλας Παπαδόπουλος ,  σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1. 
Μιλώντας στο απόψινό Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων και στον Νικήτα Κυριάκου , ο Νικόλας Παπαδόπουλος, ανέφερε ότι δεν πρόκειται να ζητήσει παράδοση  των θέσεων των τριών βουλευτών, που αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το Κόμμα.
Ο κ. Παπαδόπουλος ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρξε καμία σκέψη για διαγραφή των τριών βουλευτών και των δύο στελεχών και δεν τέθηκε θέμα στην ημερήσια διάταξη του εκτελεστικού γραφείου του ΔΗΚΟ.

Τόνισε σε έντονο ύφος ότι πρόκειται για “αποστασία”  και είναι προφανές ότι τα συγκεκριμένα πρώην στελέχη του κόμματος επέλεξαν να βάλουν τις προσωπικές ατζέντες πάνω από το καλό του κόμματος.
Παράλληλα, εξέφρασε τη θλίψη του “για αυτή την πράξη αποστασίας, γιατί τα συγκεκριμένα στελέχη επέλεξαν να προδώσουν τον κόσμο του Δημοκρατικού Κόμματος, ο οποίος τους στήριζε για χρόνια και  διάλεξαν να πάρουν αυτή την απόφαση τη στιγμή που είναι  τα τούρκικα πολεμικά πλοία μέσα στην ΑΟΖ”.

Επίσης, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι επέλεξαν να αποχωρήσουν,  όταν το ΔΗΚΟ έχει μια εκλογική αναμέτρηση την ερχόμενη Κυριακή για τη δημαρχία της Αγλαντζιάς και προφανώς,  όπως σημείωσε, η χρονική συγκυρία καταμαρτυρεί ποιος εξυπηρετείται από αυτή την πράξη.
Ο πρόεδρος  του ΔΗΚΟ κατηγόρησε τους αποχωρήσαντες ότι  συνεργάζονται με όλους εκείνους που θέλουν να πλήξουν το κόμμα, αλλά δεν ανέφερε ποιοί είναι αυτοί.
Ο κ. Παπαδόπουλος, επισήμανε επίσης, πως όσον αφορά του ισχυρισμούς ότι υπάρχει αντιφατική πολιτική, “το ΔΗΚΟ δικαιώνεται καθημερινά για τις δημοκρατικές τους θέσεις τόσο στο Κυπριακό όσο και στην οικονομία”.

*Για την κατάσταση στο ΔΗΚΟ διαβάστε και το ρεπορτάζ της Μαρίνας Οικονομίδου στην “Καθημερινή”

https://www.kathimerini.com.cy/gr/politiki/mias-apostasias-myria-epontai

Share this post