Μένεα Αναστασιάδη κατά της Καίτης Κληρίδη

Μένεα Αναστασιάδη κατά της Καίτης Κληρίδη

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης δεν αρκέστηκε στην δήλωση, έξω από το εκλογικό κέντρο, κατά της  Καίτης Κληρίδη, αλλά επανήλθε με γραπτή δήλωση. Ο κ. Αναστασιάδης επικαλείται και τα λόγια του Γ. Παπανδρέου κατά του Σοφοκλή Βενιζέλου : «ο κ. Σοφοκλής Βενιζέλος δεν είναι τι άλλο παρά αχθοφόρος ενός μεγάλου ονόματος».

Αυτούσια η δήλωση: 

Πραγματικά θλίβομαι, γιατί είμαι υποχρεωμένος να επανέλθω για να απαντήσω όχι στις πολιτικές θέσεις της κας. Κληρίδου, τις οποίες απόλυτα σέβομαι, αλλά στην καθόλα απαράδεχτη και ανυπόστατη υιοθέτηση ισχυρισμών των όσων, για προεκλογικές σκοπιμότητες, θέλουν να μηδενίσουν το έργο της δεκαετούς διακυβέρνησης, αλλά και τη χωρίς ηθικούς φραγμούς προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος μου.

Θέλω να διαβεβαιώσω την κα. Κληρίδου και όσους υιοθετούν ανάλογες ύβρεις ότι όπως και στην περίπτωση του ιστορικού μας ηγέτη Γλαύκου Κληρίδη, οι τόνοι λάσπης που εκτόξευσαν εναντίον του, στο τέλος έπληξαν όχι τον ίδιο αλλά τους συκοφάντες του.

Δυστυχώς η όλη συμπεριφορά της κας. Καίτης Κληρίδου φέρνει στη μνήμη μου τη ρήση του αείμνηστου Γεωργίου Παπανδρέου ο οποίος αναφερόμενος στον γιο του εθνάρχη Ελευθέριου Βενιζέλου, είχε πει «ο κ. Σοφοκλής Βενιζέλος δεν είναι τι άλλο παρά αχθοφόρος ενός μεγάλου ονόματος».

ΦΩΤΟ: ΓΤΠ

Share this post