Μάνθος Μαυρομμάτης: “Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης θα μπορούμε να δώσει ελπίδα”

Μάνθος Μαυρομμάτης: “Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης θα μπορούμε να δώσει ελπίδα”

Δήλωση του μέλους του ΔΗΣΥ και πρώην προέδρου του Πανεπιστημίου Κύπρου

«Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, με το αδιαμφισβήτητο ήθος και  την πηγαία εντιμότητα που τον διακρίνει, θα μπορούμε να δώσει ελπίδα για μια διαφορετική πορεία στα πολιτικά δρώμενα του τόπου», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Μάνθος Μαυρομμάτης, πρώην πρόεδρος του Πανεπιστημίου Κύπρου και μέλος του ΔΗΣΥ ( Στην φωτογραφία επάνω διακρίνεται , με τα άσπρα μαλλιά,  ο κ. Μαυρομμάτης , στἦν συνεδρίαση του Π. Γ. του ΔΗΣΥ). 

Αυτούσια η δήλωση:

Ως αξιωματούχος του ΔΗΣΥ στήριξα τη ψήφο κατά συνείδηση και δήλωσα ότι είναι ατομική ευθύνη του καθενός μας να επιλέξει τον υποψήφιο που προκρίνει.

Σεβόμενος την άποψη όλων των συναγωνιστών, ταπεινά καταθέτω τη δική μου τοποθέτηση.

Ασχολούμαι με τα ευρωπαϊκά δρώμενα τα τελευταία 40 σχεδόν χρόνια και ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός της χώρας μας είναι η μεγάλη μου προτεραιότητα.

Γνωρίζω προσωπικά ότι ο Ανδρέας Μαυρογιάννης είναι βαθιά ευρωπαϊστής που τίμησε τη χώρα μας σε όλα τα ευρωπαϊκά σώματα που μας εκπροσώπησε και χαίρει βαθιάς εκτίμησης από τους ευρωπαίους εταίρους μας. Χρειαζόμαστε να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο αν θέλουμε να έχουμε πραγματικούς φίλους και ουσιαστικούς συμπαραστάτες για το εθνικό μας θέμα.

Συμμερίζομαι απόλυτα την ανάγκη για μια νοικοκυρεμένη οικονομία μέσα σε συνθήκες οικονομικής σταθερότητας, όπως πρέσβευα όλα αυτά τα χρόνια. Πιστεύω ότι ο Ανδρέας Μαυρογιάννης μπορεί να τα εφαρμόσει διότι (αν επικρατήσει) θα είναι εκείνος ο νικητής των εκλογών που θα έχει το πάνω χέρι και όχι το ΑΚΕΛ που θα του δώσει μόνο μέχρι 22%. Με τη στήριξη μεγάλης μερίδας σκεπτόμενων συμπολιτών μας θα είναι ενισχυμένος για να ακολουθήσει μια συνετή οικονομική πολιτική.

Τέλος, τονίζω την ανάγκη ως ΔΗΣΥ να αποτινάξουμε τη ρετσινιά της διαφθοράς που τόσο μας ταλανίζει τα τελευταία χρόνια. Η αξιοπρέπεια μας είναι πάνω από όλα. Για αυτό και πρέπει να παραμείνουμε εποικοδομητική αντιπολίτευση, οποίος και αν εκλεγεί. Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, με το αδιαμφισβήτητο ήθος και πηγαία εντιμότητα που τον διακρίνει, θα μπορούμε να δώσει ελπίδα για μια διαφορετική πορεία στα πολιτικά δρώμενα του τόπου.

 

Share this post