Λετυμπιώτης: Κάθε δυνατή στήριξη στους ανεξάρτητους ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θ. Νικολάου

Λετυμπιώτης: Κάθε δυνατή στήριξη στους ανεξάρτητους ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θ. Νικολάου

Η Κυβέρνηση θα παρέχει κάθε δυνατή στήριξη στο έργο των ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου, δήλωσε  σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο πλαίσιο της Ενημέρωσης του στα ΜΜΕ, στο Προεδρικό Μέγαρο, ερωτηθείς για το θέμα του διορισμού ποινικών ανακριτών για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου, ο Εκπρόσωπος απάντησε  «οι διαδικασίες έχουν ξεκινήσει από χθες, που ήταν και η σχετική απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για τον διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών, για την ταχεία ανάληψη των καθηκόντων τους. Ως Κυβέρνηση, ως Πολιτεία θα τους παρέχουμε κάθε δυνατή στήριξη στο έργο που θα επιτελέσουν και για την ταχεία διερεύνηση της υπόθεσης. Είναι δύο ανεξάρτητοι, άξιοι, ικανοί ποινικοί ανακριτές που θεωρούμε ότι το συντομότερο δυνατόν, σύμφωνα με το υλικό που θα έχουν στη διάθεση τους, θα μπορέσουν να καταλήξουν» στο πόρισμα τους.

Πρόσθεσε ότι «αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να λάμψει η αλήθεια, αυτό το δράμα που για 19 χρόνια ταλανίζει την οικογένεια του άτυχου Θανάση να έχει υπό τις περιστάσεις ένα αίσιο τέλος, υπό τις περιστάσεις να μπορέσει να αναπαυθεί η ψυχή του Θανάση, να μπορέσουμε να δούμε τι έπρεπε να γίνει και δεν έγινε και να ριχθεί φως στην υπόθεση για τους ένοχους αυτού του εγκλήματος».

ΦΩΤΟ: ΓΤΠ

 

Share this post