Κρύφτηκε ο Αναστασιάδης από το Π.Γ. του ΔΗΣΥ

Κρύφτηκε ο Αναστασιάδης από το Π.Γ. του ΔΗΣΥ

Παγκύπρια εκλογική συνέλευση στις 11 Μαρτίου για εκλογή Προέδρου, ανακοίνωσε ο Αβέρωφ.

Ο επίτιμος πρόεδρος του ΔΗΣΥ και απερχόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, φοβούμενος ενδεχόμενες αποδοκιμασίες, δεν προσήλθε τελικά , όπως είχε μεταδοθεί από μέσα ενημέρωσης , στην συνεδρίαση του Π. Γ. του ΔΗΣΥ, η οποία άρχισε λίγο μετά τις 18:00. 

Επίσης, ο κ. Αναστασιάδης αναγκάστηκε να κάνει και μια υποχώρηση, διαπιστώνοντας ότι δεν θα περάσει η θέση του για απόφαση του Π. Γ. υπέρ της υποψηφιότητας Χριστοδουλίδη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ageliaforos.com ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ανέγνωσε δήλωση του επιτίμου περοέδρου, στην οποία εισηγείται ” ψήφο κατά συνείδηση” και μετεκλογικά το κόμμα να είναι στην αντιπολίτευση.

Η συνεδρίαση του Π. Γ. άρχισε με σύντομη ομιλία του Αβέρωφ Νεοφύτου. Το μέρος αυτό της συνεδρίασης ήταν ανοικτό για τους δημοσιογράφους.

ΦΩΤΟ: Α. Βικέτος

Ο κ. Νεοφύτου ανακοίνωσε: ” Συγκαλώ Παγκύπρια εκλογική συνέλευση στις 11 Μαρτίου για εκλογή Προέδρου. Και δηλώνω στο Σώμα και στα μέλη του Δημοκρατικού Συναγερμού ότι θα ξανά ζητήσω από τον υπέροχο κόσμο ανανέωση της εντολής”.  

Share this post