Κ. Λόρδος: Ρωμαλέα η απόφαση του Π. Γ. του ΔΗΣΥ

Κ. Λόρδος: Ρωμαλέα η απόφαση του Π. Γ. του ΔΗΣΥ

Ο κ. Κωνσταντίνος ( Ντίνος) Λόρδος έδωσε στην δημοσιότητα επιστολή του προς τα μέλη του Π. Γ. του ΔΗΣΥ , στην οποία σημειώνει: “Τα Μέλη και/ή φίλοι του Κόμματος έχουν τώρα το καθήκον να μετουσιώσουν την απόφαση αυτή, δηλαδή της Ψήφου Κατά Βούληση, σε πράξη, ασκώντας ο καθένας το εκλογικό του δικαίωμα και υποχρέωση όπως η κάθε μια και ο καθένας πιστεύουν και επιθυμούν”.

Η επιστολή

“Προς τα Μέλη του Πολιτικού Γραφείου

του Δημοκρατικού Συναγερμού

 

Αγαπητοί/ες Φίλοι και Φίλες

 Χθες βράδι ο Δημοκρατικός Συναγερμός ενηλικιώθηκε.

 Η ρωμαλέα απόφαση, που έλαβαν τα Μέλη του Πολιτικού Γραφείου ήταν συνεπής προς τις Ιδρυτικές Διακηρύξεις και επανέφερε το Κόμμα στην ορθή πορεία για να υπηρετήσει συνετά και ωφέλιμα την χώρα μας.

 Τα Μέλη και/ή φίλοι του Κόμματος έχουν τώρα το καθήκον να μετουσιώσουν την απόφαση αυτή, δηλαδή της Ψήφου Κατά Βούληση, σε πράξη, ασκώντας ο καθένας το εκλογικό του δικαίωμα και υποχρέωση όπως η κάθε μια και ο καθένας πιστεύουν και επιθυμούν

 Προσωπικά, δεν επιθυμώ να δηλώσω την προτίμηση μου υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου. Θα ασκήσω, βεβαίως, το Εκλογικό μου δικαίωμα την ερχόμενη Κυριακή.

 Προδήλως, και οι δύο υποψήφιοι είναι ικανοί να υπηρετήσουν το αξίωμα της Προεδρίας εφόσον ήδη προκρίθηκαν απο την πλειοψηφία του Λαού στον 1ο Γύρο

 Τον λόγο έχει μόνο ο Λαός που στο σύνολο του έχει επιδείξει επανειλημμένα σοφία και ικανότητα να προασπίζει δημοκρατικά τα συμφέροντα και δικαιώματα του.

 Με φιλικούς χαιρετισμούς

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΡΔΟΣ”

Share this post