Η αγαπημένη ταβέρνα του Μπ. Τζόνσον στο Πήλιο

Η αγαπημένη ταβέρνα του Μπ. Τζόνσον στο Πήλιο

Ο Μπόρις Τζόνσον, ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας  επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα. Η οικογένεια του έχει εξοχικό στο χωριό Χόρτο του νοτίου Πηλίου. Στην πλατεία της Αργαλαστής βρίσκεται ένα από τα αγαπημένα εστιατόρια του Βρετανού πολιτικού. Πρόκειται για τον «Καλόγερο» της κυρίας Νικολέτας Κουτλάγκα.

Κάποια μέρα λοιπόν και ενώ ο Μπόρις Τζόνσον απολάμβανε το αγαπημένο του σπετζοφάι, πλησίασε την κυρία Νικολέτα την οποία και συνεχάρη για την μαγειρική της. Εκείνη, αφού τον ευχαρίστησε του μίλησε για τα μαλλιά του. Πιο συγκεκριμένα του είπε: «Ωραία τα ξανθά σου μαλλιά. Βέβαια είναι αρκετά μακριά και ανακατεμένα. Αν ήσουν γυναίκα, θα ήσουν πραγματικά μια κούκλα! Νομίζω πως θα έμοιαζες στην Μπάρμπι».

Ο Μπόρις Τζόνσον γέλασε με την καρδιά του και φίλησε στο μάγουλο την κυρία Νικολέτα. Την ρώτησε ακόμη γιατί επέλεξε να ονομάσει την ταβέρνα της καλόγερο. Η 65χρονη γυναίκα του απάντησε πως «Kαλόγερος» ήταν το παρατσούκλι του πατέρα της και πως όλοι στο Πήλιο έχουν από ένα.


Ακόμη σύμφωνα με την κύρια Νικολέτα, ο Μπόρις Τζόνσον έχει ιδιαίτερη αδυναμία στους κολοκυθοκεφτέδες και στο αρνάκι στο φούρνο. Τέλος, η κύρια Νικολέτα έχει μια φωτογραφία με τον Μπόρις Τζόνσον την εποχή που ήταν υπουργός εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου.
Όπως είπε στο euronews, τώρα που έγινε πρωθυπουργός να την κορνιζώσει και θα την βάλει σε έναν τοίχο στο εστιατόριο της.

https://gr.euronews.com/2019/07/28/notio-pilio-kiria-nikoleta-pros-mporis-tzonson-an-isoun-ginaika-ua-isoyn-san-tin-mparmpi?jwsource=cl

 

Share this post