Φαίδωνος: Μειοψηφία αυτοί που στηρίζουν Χριστοδουλίδη

Φαίδωνος: Μειοψηφία αυτοί που στηρίζουν Χριστοδουλίδη

Το κλίμα της συνεδρίασης του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ μετέφερε ο δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του SIGMA.

Αρχικά, επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι υπάρχει κοινή θέση Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκου Αναστασιάδη για ψήφο κατά συνείδηση. Συμπλήρωσε ότι «είναι συντριπτική η πλειοψηφία όσων ανέβηκαν στο βήμα που είναι κατά του Νίκου Χριστοδουλίδη και της αποστασίας. Υπάρχουν όμως και αντίθετες απόψεις, μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί μία ή δύο, οι υπόλοιπες είναι κατά του Νίκου Χριστοδουλίδη και αρκετές υπέρ Ανδρέα Μαυρογιάννη».

Επιπλέον, εξήγησε ότι «υπάρχει έντονη τοποθέτηση ο ΔΗΣΥ να παραμείνει στην αντιπολίτευση αλλά θα δούμε πώς θα γίνει ο συγκερασμός αυτών των απόψεων στο τέλος. Η άποψη υπέρ Χριστοδουλίδη είναι συντριπτική μειοψηφία. Ακόμα και αυτοί που είναι υπέρ της ψήφου κατά συνείδηση, ξεκαθαρίζουν ότι είναι κατά της αποστασίας.  

Σε ερώτηση,  εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου σχολίασε τη χθεσινή του τοποθέτηση, απάντησε ότι «εξ όσων έχω αντιληφθεί μάλλον συμφωνεί με αυτά τα οποία ο Φαίδωνας έλεγε, όχι με τον τρόπο που τα έλεγα αλλά με την ουσία».

Share this post