Wine Talk: Ένα ελληνικό καλωσόρισμα

Wine Talk: Ένα ελληνικό καλωσόρισμα

Άρθρο -παρουσίαση των ελληνικών κρασιών στην “The Jerusalem Post”.

“Σπάνιο κόσμημα” χαρακτηρίζει τα ελληνικά κρασιά , σε άρθρο  της , η εφημερίδα “The Jerusalem Post”.  Το άρθρο υπογράφει ο  Adam S. Montefiore , συγγραφέας για θέματα  κρασιού στην εφημερίδα , στην οποία διατηρεί από το 2010  τη στήλη “Wine Talk”.    Ο ίδιος για πάνω από τριάντα χρόνια έχει συμβάλει στην προώθηση του ισραηλινού κρασιού.

   

Ο  Montefiore γεννήθηκε στο Λονδίνο και  εργάστηκε αρχικά στο αγγλικό εμπόριο κρασιού. Όταν έφτιαξε τον Aliyah, αφιερώθηκε στο ισραηλινό κρασί, δουλεύοντας για πολλά χρόνια για τα δύο πιο γνωστά  οινοποιεία του Ισραήλ, το Carmel και το οινοποιείο Golan Heights. 

 Είναι συγγραφέας του “The Wine Route of Israel”, “Shvill Ha’Yayin” και “Wines of Israel.” Είναι επίσης συνεισφέρων στο “The Oxford Companion To Wine”, το “Pocket Wine Book”, το “Pocket Wine A-Z”, “The World Atlas of Wine” και “The Book of New Israel Food”. Είναι μέλος του κύκλου των συγγραφέων κρασιού.

Στο άρθρο για την Ελλάδα ο Adam S. Montefiore παρουσιάζει τους Έλληνες οινοπαραγωγούς και τα προϊόντα τους.

https://www.jpost.com/food-recipes/wine-talk-a-greek-welcome-668557?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=Acre:+A+model+of+Israeli+coexistence+struggles+

Share this post