Βοήθεια Οικουμενικού Πατριάρχη στους Ουκρανούς εκτοπισμένους

Βοήθεια Οικουμενικού Πατριάρχη στους Ουκρανούς εκτοπισμένους

Ο Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως – Νέας Ρώμης και Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος παρέδωσε για άλλη μια φορά ανθρωπιστική βοήθεια για τους Ουκρανούς, που έχασαν τα σπίτια τους ή αναγκάστηκαν να τα εγκαταλείψουν λόγω της πλήρους ρωσικής επίθεσης.
Χάρη στις προσπάθειες του Μητροπολίτη Ντονέτσκ και Μαριούπολης Σέργιου, ο οποίος οργάνωσε έναν ανθρωπιστικό κόμβο στο Ντνίπρο και τον διαχειρίζεται ενεργά, όσοι έχουν ανάγκη μπορούν τακτικά να λαμβάνουν βοήθεια.
Στη σελίδα του στο Facebook, ο Μητροπολίτης Σέργιος ευχαρίστησε τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο για την πνευματική και υλική υποστήριξη των Ουκρανών σε δύσκολες στιγμές.
Γράφει ο Μητροπολίτης Σέργιος: “Σας ευχαριστούμε ειλικρινά για τη μεγάλη υποστήριξη και την υλική βοήθεια που έλαβαν σήμερα οι εσωτερικά εκτοπισμένοι και οι πολύτεκνες οικογένειές μας μέσω του Μακαριωτάτου Μητροπολίτη Επιφανίου από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Η Παναγιότητά του στηρίζει πνευματικά και υλικά τους Ουκρανούς σε δύσκολες δοκιμασίες και δείχνει την αγάπη και την υποστήριξή του – ας τους ανταμείψει ο Κύριος για την καλή τους πράξη!
Μαζί στη νίκη!!! Δόξα στο Θεό!!! Δόξα στην Ουκρανία!!!
________
Πηγή: pomisna.info

Share this post