Τραμπ: “Προσπαθούν να κλέψουν τις εκλογές”

Τραμπ: “Προσπαθούν να κλέψουν τις εκλογές”

Ο Τζο Μπάιντεν αισιοδοξεί ότι τελικά θα είναι ο νικητής

Την πεποίθηση ότι τελικά θα κερδίσει τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ  εξέφρασε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών , Τζο  Μπάιντεν. 

Απευθυνόμενος, λίγο πριν τις 8 (ώρα Κύπρου) σήμερα το πρωί, στους υποστηρικτές του , ο Μπάιντεν δήλωσε: “Πρέπει να έχουμε υπομονή. Λόγω των επιστολικών ψήφων υπάρχει καθυστέρηση. Θα περιμένουμε μέχρι να μετρηθούν όλοι οι ψήφοι. Αισθανόμαστε καλά. Ελπίζουμε στην Τζόρτζια, το Γουισκόνσιν και το Μίσιγκαν. Θα κερδίσουμε και την Πενσιλβάνια” 
Καταλήγοντας είπε: ” Θα περιμένουμε. Δεν θα αποφασίσω εγώ ή ο Τραμπ ποιος θα κερδίσει. Αλλά ο λαός. Πρέπει να μετρήσουν όλοι οι ψήφοι”.

Αντιδρώντας ο Τραμπ έγραψε στο Tweeter: “Είμαστε μεγάλοι, αλλά προσπαθούν να μας κλέψουν τις εκλογές. Δεν θα τους επιτρέψουμε ποτέ να το κάνουν. Δεν γίνεται να μετρήσουν οι ψήφοι μετά το κλείσιμο της κάλπης”.

Αμέσως τo Twitter προειδοποίησε τους χρήστες του ότι για το μήνυμα Τραμπ:“Ένα μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου που κοινοποιείται σε αυτό το Tweet είναι αμφισβητούμενο και μπορεί να είναι παραπλανητικό σε εκλογές ή άλλη πολιτική διαδικασία”. 

Μετά από περίπου 10 ‘ η αρχική  ανάρτηση διαμορφώθηκε, όπως φαίνεται πιο κάτω: 

Share this post