Τούρκος ιμάμης καλεί τον Ερντογάν να καταλάβει όλη την Κύπρο

Τούρκος ιμάμης καλεί τον Ερντογάν να καταλάβει όλη την Κύπρο

Ο Τούρκος τζιχατζιστής ιμάμης ,  Σανσάν Σινοτζάκ, με πρόσφατη ανάρτηση  στο twitterτου,  προτρέπει τον Ερντογάν να καταλάβει η Τουρκία όλη την Κύπρο όπου βρίσκεται θαμμένη η θεία του Προφήτη Μωάμεθ Ουμ Χαράμ (γνωστή ως Χάλα Σουλτάν).

Ο Σανσάν Σινοτζάκ φέρεται να βρίσκεται κοντά στον Ταγίπ  Ερντογάν και προωθεί την επιθετική του ατζέντα στην εξωτερική πολιτική, σύμφωνα με  το nordicmonitor.com του γνωστού Τούρκου δημοσιογράφου Αμπντουλάχ Μποζγκούρτ, που ζει αυτοεξόριστος στη Σουηδία.  

Ο Σανσάν Σινοτζάκ αναφέρει  πως «ο τάφος της  Χάλα Σουλτάν που συμμετείχε στην πρώτη μουσουλμανική αποστολή στη θάλασσα βρίσκεται υπό ελληνική κατοχή».

Ο Σινοτζάκ είναι φονταμενταλιστής και αντισημιτικός ιμάμης, ιδρυτής του Κέντρου Επιστημονικής και Πνευματικής Έρευνας (milmi ve Fikri Araştırmalar Merkezi, ή İFAM) και είναι σύμβουλος σε εξέχουσες τουρκικές προσωπικότητες και ακραίους τζιχαντιστές. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει παθιασμένος ομιλητής σε συνέδρια και διαλέξεις που χρηματοδοτούνται από φιλοκυβερνητικές ομάδες και ιδρύματα και πάντα καταφέρνεται κατά της Ελλάδας, της Κύπρου και του Ισραήλ.

*Περισσότερα στον σύνδεσμο

Jihadist Turkish imam promotes Erdoğan’s militarised foreign policy agenda

Share this post