Το τραγούδι του Κώστα Χατζή “Αεροπλάνο” ερμήνευσε ο πρόεδρος Αναστασιάδης

Το τραγούδι του Κώστα Χατζή “Αεροπλάνο” ερμήνευσε ο πρόεδρος Αναστασιάδης

Ο πρόεδρος, Ν. Αναστασιάδης, ο οποίος στις προεδρικές εκλογές της 28ης Ιανουαρίου διεκδικεί επανεκλογή για δεύτερη θητεία και όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι είναι το «φαβορί», συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους εν μέσω της προεκλογικής εκστρατείας.
Ωστόσο, στη συνάντηση με κρασί και εύγευστους μεζέδες, δεν έγιναν πολιτικές συζητήσεις ούτε για το Κυπριακό, ούτε για τις εκλογές.
Ο κ. Αναστασιάδης συζήτησε φιλικά με όλους, ευχήθηκε στους δημοσιογράφους καλές γιορτές, ενώ χαριτολογώντας τους κάλεσε «να είναι αντικειμενικοί και να γράφουν μόνο θετικά για τον ίδιο».
Το αποκορύφωμα της συνάντησης ήταν, όταν ο κ. Αναστασιάδης, ο οποίος αγαπά το ελληνικό τραγούδι , πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε το τραγούδι του Κώστα Χατζή “Αεροπλάνο”, του οποίου μιμήθηκε και την φωνή. Σε κάποια σημεία αυτοσχεδίασε, προσαρμόζοντας τους στίχους με το προεκλογικό κλίμα και με τις σχέσεις του με τους δημοσιογράφους.

*Το video είναι του κινηματογραφιστή Τάσου Δημητριάδη

Με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ

Ευχαριστώ τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τη χτεσινή μας συνάντηση. Η κριτική σας συμβάλλει να έχουμε μία καλύτερη κοινωνία και υψηλότερο επίπεδο δημοκρατίας.

Gepostet von Νίκος Αναστασιάδης (Nicos Anastasiades) am Montag, 11. Dezember 2017

Share this post