Το Μήνυμα του Εψηφισμένου  Μητροπολίτη Πάφου Τυχικού

Το Μήνυμα του Εψηφισμένου  Μητροπολίτη Πάφου Τυχικού

Σήμερα (11.3. 2023)  το απόγευμα προισταμένου  του Αρχιεπισκόπου Γεωργίου και στην παρουσία όλων των μελών της Ιερας Συνόδου,   πραγματοποιήθηκε στον παλαιό καθεδρικό ναό του Αγίου Ιώαννου  στην Λευκωσία η  ακολουθία  του μηνύματος της εκλογής του εψηφισμένου  Μητροπολίτη Πάφου Τυχικού . 

Ποσερχομένου του εψηφισμένου στον ναό οι καμπάνες ηχούσαν χαρμόσυνα. 

Ο Μητροπολίτης Κιτίου Νεκτάριος ανέπεμψε δέηση στην παρουσία του Αρχιεπισκόπου Γεωργίου  και όλων των μελών  της Ιεράς Συνόδου, που υπέγραψαν επί της Αγίας Τραπέζης την πράξη της εκλογής.

Την πράξη υπέγραψε τελευταίος ο εψηφισμένος Μητροπολίτης, ο οποίος προηγουμένως από την Ωραία Πύλη αποδέχτηκε την εκλογή του. 

Αύριο το πρωί προϊσταμένου  του Αρχιεπισκόπου Γεωργίου  και συλλειτουργούντων   μελών της Ιεράς Συνόδου  θα τελεστεί αρχιερατικό συλλείτουργο στον  καθεδρικό ναό Αποστόλου Βάρνάβα,  στη Λευκωσία, κατά το οποίο θα γίνει η εις Επίσκοπο χειροτονία του κ. Τυχικού. 

Μετά το Μήνυμα ο εψηφισμένος Μητροπολίτης Πάφου Τυχικός με τον πατέρα του

Στις τέσσερεις το απόγευμα στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο ο νέος Μητροπολίτης θα ενθρονιστεί από τον Αρχιεπίσκοπο Γεώργιο.  

ΦΩΤΟ: Α. Βικέτος

Share this post