Το δώρο του Πατριάρχη στον νέο Ποιμενάρχη Πάφου Τυχικό

Το δώρο του Πατριάρχη στον νέο Ποιμενάρχη Πάφου Τυχικό

Ένα αρχιερατικό εγκόλπιο και μια επιστολή με ευχές από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο θα λάβει ο νέος Μητροπολίτης Πάφου Τυχικός. Ο Παναγιώτατος παρέδωσε το εγκόλπιο και την επιστολή στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο για να τα μεταφέρει στον κ. Τυχικό. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της  Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου  η Ακολουθία του Μηνύματος επί τη Εκλογή του νέου Μητροπολίτου Πάφου θα γίνει σήμερα Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 και ώραν 16 : 00, προ του Εσπερινού, εις τον παλαιόν Καθεδρικόν Ναόν Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Λευκωσία.

Αύριο Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023, θα τελεστεί Αρχιερατικόν Συλλείτουργον προϊσταμένου του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου Γεωργίου, συλλειτουργούντων μελών της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας  Κύπρου, στον Καθεδρικόν Ναόν Αποστόλου Βαρνάβα Λευκωσίας. Κατά την διάρκειαν της Θείας Λειτουργίας θα γίνει η εις Επίσκοπον Χειροτονία του Θεοφιλεστάτου εψηφισμένου Μητροπολίτου Πάφου Τυχικού.

Αύριο το απόγευμα  και ώραν 16 : 00, θα γίνει η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτου Πάφου στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Θεοδώρου Πάφου, από τονΑρχιεπίσκοπο  Κύπρου  Γεώργιο.

Share this post