Το χριστουγεννιάτικο δένδρο της Hermann Gourmet Cosmetics

Το χριστουγεννιάτικο δένδρο της Hermann Gourmet Cosmetics

Περιδιαβάζοντας στην Λευκωσία σε μια πάροδο της λεωφόρου Μακαρίου μας κίνησε το ενδιαφέρον ένα κομψά στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην βιτρίνα ενός καταστήματος. Πρόκειται για το κατάστημα καλλυντικών της εταιρείας  Hermann Gourmet Cosmetics , το οποίο βρίσκεται στην οδό Μνασιάδου 11(γωνία Στασικράτους) 
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ο διάκοσμος του χώρου παραπέμπουν σε καταστήματα της Βιέννης ,  των Παρισίων , του Λονδίνου και της 
 Νέας Υόρκης.  Το Hermann Gourmet Cosmetics  δημιουργήθηκε από την Φιλιώ Hermann,  εγγονή  του Γιώργου και της Μάρως Φιλή.
Ο μακαριστός Γ. Φιλής, που υπήρξε ο πρώτος πρόεδρος της Ενώσεως Συντακτακτών Κύπρουσίγουρα καμαρώνει από ψηλά   για τα επιτεύγματα της λατρεμένης του εγγονής. Περήφανες αισθάνονται η γιαγιά Μάρω και η μητέρα της Φιλιώς, Κάτια.   Η Φιλιώ από αγάπη προς την γιαγιά επέλεξε ως έμβλημα του Hermann Gourmet Cosmetics μια παλιά φωτογραφία της , η οποία έτυχε για να χρησιμοποιηθεί έτυχε κατάλληλης επεξεργασίας . 

                                                                       Ο μακαριστός Γιώργος Φιλής με την σύζυγό του Μάρω

«Τα καλλυντικά Hermann Gourmet δεν είναι μόνο καλλυντικά. Είναι μια ολοκληρωμένη απόσταξη, μια ιδέα που η Hermann Gourmet Cosmetics αποκαλεί «τα καλλυντικά της εμπειρίας». Αυτή η ιδέα πυροδότησε τη φαντασία, πυροδότησε τη δημιουργικότητα και γεννήθηκε το “Memory Distillery”. Ένα δυναμικό, συνεχώς αναπτυσσόμενο έργο εμπνευσμένο από τη ζωή, που στοχεύει να συλλάβει την ουσία μιας συγκεκριμένης μνήμης μέσω του αρώματος και να τη μοιραστεί με τον κόσμο.

Η πιο συναρπαστική πτυχή του “Memory Distillery” είναι ότι μία από τις αποσταγμένες αναμνήσεις θα μπορούσε να είναι η δική σας! Όταν ανέπτυξα τη Miss Gardenia, ήθελα να φέρω στους πελάτες μας την εμπειρία να στέκονται μέσα σε έναν κυπριακό κήπο σε πλήρη άνθιση», λέει η Φιλιώ  και εξηγεί: «Οι κήποι στην Κύπρο αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κληρονομιάς μας και, για πολλούς από εμάς, τα γνωστά αρώματα μπορούν να”ξεκλειδώσουν”πολύτιμες αναμνήσεις. Συνδέω την πηγή έμπνευσης με μια πολύτιμη μνήμη από την παιδική μου ηλικία. Τα λουλούδια της γαρδένιας στον κήπο της γιαγιάς μου. Η Miss Gardenia είναι η αποσταγμένη ουσία της μνήμης μου από αυτόν τον κήπο, γι ‘αυτό και το πορτρέτο της γιαγιάς μου βρίσκεται στην ετικέτα Miss Gardenia ».

 Το περιοδικό LUXlife ανακοίνωσε τους νικητές των βραβείων Fashion & Lifestyle 2019, αναδεικνύοντας την Hermann Gourmet Cosmetics ως την καλύτερη χειροποίητη μάρκα ομορφιάς. 

Επίσης,η Hermann Gourmet Cosmetics πέρσι επιλέχθηκε στο Bentley Lifestyle , με την ευκαιρία των 100 χρόνων της εταιρείας Bentley Motors, που κατασκευάζει πολυτελή αυτοκίνητα. Πρόκειται για εξαιρετική διάκριση,που δόθηκε σε μια κυπριακή μάρκα για πρώτη φορά!

*Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα :http://www.hermanncosmetics.com/

Share this post