Τελικά το ΡΙΚ δεν θα εφεσιβάλει την απόφαση για την Ε. Λοΐζου

Τελικά το ΡΙΚ δεν θα εφεσιβάλει την απόφαση για την Ε. Λοΐζου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και έπειτα από εκτενή συνεδρία ημ. 12/3/24, εξετάζοντας με τη δέουσα προσοχή όλα τα δεδομένα τα οποία είχε ενώπιον του, αποφάσισε να μην εφεσιβάλει την πρωτόδικη απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας στην υπόθεση Ευδοκία Λοϊζου Vs ΡΙΚ.  Σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Η απόφαση αυτή εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της προσπάθειας του νέου Διοικητικού Συμβουλίου να επιλύσει προβλήματα, να κλείσει πληγές του παρελθόντος, και να γυρίσει μια νέα σελίδα στη σύγχρονη ιστορία του ιδρύματος. Το νέο Συμβούλιο, ευελπιστεί ότι η υπόθεση αυτή θα μεταφέρει ξεκάθαρα το μήνυμα, αλλά και θα δώσει το έναυσμα για την υλοποίηση μιας πολυετούς διεκδίκησης, διοίκησης και προσωπικού, για την ανέγερση νέων σύγχρονων κτιριακών εγκαταστάσεων του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου, θέτοντας ως ύψιστη προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων του.

Προς αυτή την κατεύθυνση το νέο Δ.Σ. είναι έτοιμο να εργαστεί σκληρά σε συνεργασία με την Πολιτεία και τους ανώτερους θεσμούς του κράτους”.

 

Share this post