Τα Θεοφάνεια στο Φανάρι ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Τα Θεοφάνεια στο Φανάρι ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο , όπου ήταν υπό παρακολούθηση για την μετάλλαξη Όμικρον

Σήμερα, Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021, το μεσημέρι, η Α.Θ.Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος πήρε εξιτήριο από το Αμερικανικό Νοσοκομείο της Πόλεως, “όπου τις τελευταίες έξι ημέρες ήταν υπό ιατρική παρακολούθηση, προσβληθείς από τη μετάλλαξη Όμικρον του κορωνοϊού. Θα παραμείνει λίγες ημέρες ακόμη σε απομόνωση στην Πατριαρχική κατοικία στα Θεραπειά, προτού επιστρέψει στο Φανάρι για τους εορτασμούς των Θεοφανείων”, αναφέρει ανακοίνωση  του Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας  του Οικουμενικού Πατριαρχείου. 

 Σύμφωνα με την ανακοίνωση χθες   το βράδυ επικοινώνησε με τον Παναγιώτατο για τρίτη φορά τηλεφωνικά ο Υπουργός Υγείας της Τουρκίας, Fahrettin Koca, “ο οποίος διερώτησε για την πορεία της υγείας του και τον διαβεβαίωσε ότι οι υπηρεσίες του Υπουργείου του θα είναι πάντοτε στη διάθεσή του”.

Η Α.Θ.Παναγιότης, ο Πατριάρχης, προστίθεται, ” συγκινημένος για το ζωηρό ενδιαφέρον του κ. Υπουργού, τον ευχαρίστησε θερμώς και του ευχήθηκε για τον καινούργιο χρόνο, καθώς και καλή δύναμη στις από πολλών μηνών προσπάθειές του για την καταπολέμηση του Covid-19 στη χώρα”.

Share this post