Τα εμβόλια mRNA θα μπορούσαν να εξαφανίσουν το Covid σήμερα, τον καρκίνο αύριο

Τα εμβόλια mRNA θα μπορούσαν να εξαφανίσουν το Covid σήμερα, τον καρκίνο αύριο

Το mRNA είναι μια βιολογική ορολογία που μπήκε για τα καλά στη ζωή μας τους τελευταίους μήνες και πολύ περισσότερο από τη στιγμή που εγκρίθηκαν τα εμβόλια της Moderna και της BioNTech.

Με τον χρόνο πια να συμπυκνώνεται και να φτάνουμε σε λιγότερο από 9 μήνες να έχουμε πειράματα, αποτελέσματα, δεύτερη φάση, τρίτη φάση και εν τέλει έγκριση, κυκλοφορία και χορήγηση σε παγκόσμια κλίμακα, ανοίγεται ένας δρόμος που μπορεί να δώσει στον άνθρωπο το όπλο για να καταπολεμήσει και ασθένειες που αποτελούσαν γι΄αυτόν ανίκητο αντίπαλο.

Πρώτα και κύρια διάφορες μορφές καρκίνου. Με τις ως τώρα πρακτικές, η θεραπεία βασίζεται στις χημειοθεραπείες και στη ραδιενέργεια, κάτι που όμως απαιτεί μεγάλη καταστροφή ιστού και κυττάρων μέχρι να επιτευχθεί μια νίκη. Αποδεικνύεται νίκη στιγμιαία, αφού η αποδυνάμωση του οργανισμού είναι πια τέτοια, που η παραμικρή εισβολή μπορεί να προκαλέσει το μοιραίο. Επιπρόσθετα, είναι πρακτικά ίδια μορφή αντιμετώπισης για κάθε είδους καρκίνο, ενώ ο κάθε καρκίνος έχει διαφορετική πηγή αρχικής δημιουργίας.

*Διαβάστε περισσότερα στον σύνδεσμο

Pfizer, Moderna mRNA Vaccines Could Vanquish Covid Today, Cancer Tomorrow – Bloomberg

Share this post