Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης για την Κριμαία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης για την Κριμαία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

«Η Πλατφόρμα της Κριμαίας»: «Νομικές και πολιτικές εκτιμήσεις».- Την Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021, στις 18:30

 

Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με θέμα, «Η Πλατφόρμα της Κριμαίας»: «Νομικές και πολιτικές εκτιμήσεις» συνδιοργανώνουν το Πανεπιστήμιο Κύπρου και η Πρεσβεία της Ουκρανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, αύριο  Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021, στις 6:30 μ.μ., στην Πανεπιστημιούπολη.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο Β108 του Κτηρίου Συμβουλίου-Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης», στην Πανεπιστημιούπολη (Λεωφόρος Πανεπιστημίου 1, Αγλαντζιά).

 

Για την «Κριμαϊκή Πλατφόρμα» θα μιλήσουν οι, Δρ Hanna Shelest, Διευθύντρια Προγραμμάτων Ασφαλείας στο Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής «Ουκρανικό Πρίσμα» και Δρ. Yevgeniya Gaber, Σύμβουλος Εξωτερικής Πολιτικής του Πρωθυπουργού της Ουκρανίας.

 

Τη συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης θα συντονίσει και προεδρεύσει ο Αριστοτέλης Κωνσταντινίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Μετά το πέρας των ομιλιών από τους προσκεκλημένους ομιλητές θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση, με ερωτήσεις που θα τεθούν από το κοινό. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής στην εκδήλωση ακολουθείστε τον ακόλουθο σύνδεσμο: www.ucy.ac.cy/ucyevents

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλ.: 22464380/Email: [email protected] και 22894305/Email: [email protected]

 

*Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη φυσική παρουσία περιορισμένου αριθμού παρευρισκόμενων και θα δοθεί προτεραιότητα, τηρώντας όλα τα ήδη υπάρχοντα αυστηρά Υγειονομικά Πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού (COVID-19). Η παρουσίαση SafePass απαιτείται στο χώρο της εκδήλωσης.

Share this post