Στοπ στους χριστεμπόρους τσαρλατάνους!

Στοπ στους χριστεμπόρους τσαρλατάνους!

Του Αρχιμανδρίτη Ρωμανού Αναστασιάδη*

Οι σκοταδιστές της “ΝΙΚΗΣ”, ερχόμενοι από τον πιο σκοτεινό Μεσαίωνα, πανηγυρίζουν στο διαδίκτυο επειδή τάχα “η Παναγία εμπόδισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επισκεφθεί το Άγιο Όρος”!!!

Το ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας υπεύθυνος και σοβαρός άνθρωπος, που σέβεται τους συνανθρώπους του και δεν επιθυμεί να τους μεταδώσει τον κορωνοϊό, αυτό κρίνεται από τους ρωσοψεκασμένους της “ΝΙΚΗΣ” ως… “τιμωρία” της Παναγίας!!! Το ότι δεκάδες ανεμβολίαστοι κληρικοί και μοναχοί, εντός και εκτός Αγίου Όρους, πέθαναν από τον κορωνοϊό, πώς θα πρέπει να το κρίνουμε; Ως… “ευλογία”;

Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέκρυπτε το ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό και έκανε κανονικά το πρόγραμμά του, μεταδίδοντας σε δεκάδες ανθρώπους τον ιό, αυτό θα ήταν “ευλογία”; Διότι δεν ασθενεί ο Μητσοτάκης, ούτε είναι στο κρεβάτι. Απλά θετικός βρέθηκε σε ένα καθιερωμένο τεστ, και, ως υπεύθυνος και σοβαρός ηγέτης, αυτοπεριορίστηκε. Όπως πρέπει να κάνουν όλοι οι σοβαροί άνθρωποι, που αγαπούν και σέβονται τους συνανθρώπους τους. Όπως, δηλαδή, επιτάσσει η Ορθόδοξη Πίστη μας.

Αλλά δεν μας εκπλήσσει που αυτά διακηρύσσουν οι υποστηρικτές της “θεολογίας του θανάτου” της Μοσχοβίτικης Εκκλησιαστικής Σέκτας του Κυρίλλου Γκουντιάεφ και του Εγκληματία Πολέμου Πούτιν. Αυτοί που επιχαίρουν με την επιχειρούμενη γενοκτονία κατά του Ουκρανικού Λαού! Αυτοί που δικαιολογούν την ανίερη Μοσχοβία για τα εγκλήματα πολέμου που διαπράττει στην Ουκρανία!

Τους πληροφορούμε, λοιπόν, ότι ο Χριστιανός Ορθόδοξος Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έχει τελέσει θρησκευτικό γάμο και έχει βαπτίσει Ορθόδοξα όλα τα παιδιά του, είναι πολύ πιο ευάρεστος στον Θεό, από τους ίδιους, που με την εργαλειοποίηση της πίστης ευτελίζουν τον Χριστιανισμό και την Ορθοδοξία και γίνονται αίτιοι να βλασφημείται το Όνομα του Θεού από τους αθέους. Γιατί, αλίμονο, εάν ως “πιστούς” εκλάβουμε αυτούς τους σκοταδιστικούς, φανατικούς, μισάνθρωπους και μίζερους κήρυκες του μίσους και της απανθρωπίας! Τους αρνητές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και νοσταλγούς της Χούντας και κάθε σκοταδιστικού καθεστώτος!

Κύριε Νατσιέ, μαζέψτε το ασκέρι των ανεγκέφαλων φανατικών σας. Γιατί η Εκκλησία, η αληθινή και κανονική Εκκλησία, δεν εμπαίζεται. Και ο Θεός δεν μυκτηρίζεται. Εφόσον έχετε σπουδάσει θεολογία, ξέρετε πολύ καλά τι εννοώ.

Στώμεν καλώς! Στοπ στους χριστεμπόρους τσαρλατάνους!

*Τα ενυπόγραφα κείμενα απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων τους

Share this post