Στις 22 Ιανουαρίου η απονομή των βραβείων στην μνήμη Ν. Μαγγίνα

Στις 22 Ιανουαρίου η απονομή των βραβείων στην μνήμη Ν. Μαγγίνα

Ανακηρύχθηκαν οι νικητές του  φωτογραφικού διαγωνισμού,  που έγινε  στη μνήμη του δημοσιογράφου και φωτορεπόρτερ του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Νικόλαου Μαγγίνα, από την ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ -ΒΟΣΠΟΡΟΥ και τον Ι. ΝΑΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΥΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ.
    Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.                                                                                       
Η  κριτική Επιτροπή συνεδρίασε για να αποφασίσει για τους νικητές  στα γραφεία του Ι. Ναού Παναγίας Κουμαριώτισσας, στο Νεοχώρι του Βοσπόρου. Σε αυτή συμμετείχαν  οι διακεκριμένοι φωτογράφοι και κινηματογραφιστές İzzet Keribar, Coşkun Aral, Emine Ülkerim, Alberto Modiano, Berge Arabian, Mıgırdiç Arzivyan και Γεώργιος Δεμίρ, καθώς και ο İbrahim Göksungur, εκπροσωπώντας την Ομοσπονδία Φωτογράφων.
Στον διαγωνισμό, που πραγματοποιήθηκε εφέτος για πρώτη φορά, συμμετείχαν περισσότεροι από 289 ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι, από 50 πόλεις της Τουρκίας, με 785 φωτογραφίες. Ο νικητής του διαγωνισμού θα λάβει 7.500 Λ.Τ., ο δεύτερος 5.000 Λ.Τ. και ο τρίτος 2.500 Λ.Τ., ενώ θα απονεμηθεί και ένα Ειδικό Βραβείο της Κριτικής Επιτροπής που θα συνοδεύεται από ένα χρηματικό ποσό ύψους 2.000 Λ.Τ. Επίσης, θα απονεμηθούν τρία ακόμη βραβεία ειδικής θεματολογίας, που θα συνοδεύονται από το συμβολικό χρηματικό ποσό των 500 Λ.Τ., ενώ θα εκτεθούν συνολικά 30 φωτογραφίες.
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "NİKOLAOS MANGINAS ANISINA 'BİZ VE GELENEKLERİMİZ' FOTOĞRAF YARIŞMASI SEÇİCİ KURUL ALBERTO MODIANO BERGE ARABIAN COŞKUN ARAL EMINE ÜLKERİM İZZET KERİBAR MIGIRDİÇ ARZİVYAN YORGO DEMİR SON KATILIM TARİHİ ARALIK 2021 SONUÇ BİLDİRİM TARİHİ 21 ARALIK 2021 BİRİNCİLİK: 7.500 TL KİNCİLİK: 5.000 TL ÜÇÜNCÜLÜK: 2.500 TL YARIŞMA DETAYLARI TFSF VE BİZVEGELENEKLERİMİZ.ORG WEB ADRESINDE YAYIMLANMIŞTIR. 1U ONLAY"
Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί σε ειδική τελετή, το Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022, στις 17:30, στην αίθουσα τελετών του Ζωγραφείου Λυκείου, όπου φοίτησε στα μαθητικά του χρόνια ο Νίκος Μαγγίνας.
                                                              Ο αείμνηστος Ν. Μαγγίνας (δ) με τον επίσης αείμνηστο διευθυντή στο Ζωγράφειο, Δ. Φραγκόπουλο (δ)
Η τελετή, στην οποία θα παραστεί μικρός αριθμός προσκεκλημένων λόγω των προστατευτικών μέτρων από την πανδημία, θα μεταδοθεί διαδικτυακά.
Η Κοινότητα Νεοχωρίου , σε ανακοίνωση της εκφράζει , τις θερμές ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά της  προς όλους όσοι έλαβαν μέρος σε αυτόν τον πρώτο διαγωνισμό και ιδιαιτέρως σε εκείνους που διακρίθηκαν με τα έργα τους.
Ακολουθούν αναλυτικά τα ονόματα των νικητών του διαγωνισμού:
Ödül Ad Soyad Fotoğraf Adı Şehir
Birincilik Ödülü İskender SELÇUK Düğün Bitlis
İkincilik Ödülü İskender SELÇUK Varoluşun Başlangıcına Göç Bitlis
Üçüncülük Ödülü Ahmet Turan KURAL El Sanatı Kocaeli
Mansiyon Ahmet HARMANCI Öğrenci Ankara
Mansiyon Meral YEŞİLÇİÇEK Yaylaya Göç Trabzon
Mansiyon Ragıp SARI Kayısı Kurutma Kahramanmaraş
Özel Ödül Jüri Özel ödülü Deniz KALAYCI Muradiye Külliyesi İstanbul
Στον διαγωνισμό έδωσαν δημοσιότητα τουρκικά μέσα ενημέρωσης

Share this post