Στην Ι. Μ. Ταμασού η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΚΕΝΘΕΑ.

Στην Ι. Μ. Ταμασού η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΚΕΝΘΕΑ.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 26/11/22, στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, στο Επισκοπειό, η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΚΕΝΘΕΑ. Στ0 πλαίσιο των εργασιών της συνέλευσης ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού κ. Ησαΐας Κυκκώτης αναφέρθηκε στις τομές που έγιναν στο ΚΕΝΘΕΑ τα τελευταία χρόνια υπό την Προεδρία του. Χαρακτηριστικά ανέφερε : “η πολυθεματικότητα της εμπειρογνωμοσύνης του Δ.Σ., η αντιπροσωπευτικότητα των οργανώσεων μελών όλων των στρωμάτων της Κυπριακής κοινωνίας, αλλά και η δυνατή επιστημονική μας ομάδα, συνέβαλαν στο να είμαστε σήμερα ως ΚΕΝΘΕΑ, ίσως ο μόνος ΜΚΟ στην Δημοκρατία, που παρέχει προγράμματα που καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της Εθνικής Στρατηγικής για πρόληψη και θεραπεία των εξαρτήσεων, και ο μοναδικός οργανισμός παγκυπρίως, που μετέχει κάθε χρόνο σε αριθμό ευρωπαϊκών συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων στον τομέα των εξαρτήσεων”.

Ακολούθησε παρουσίαση των προγραμμάτων του οργανισμού από την κα Έλενα Ζαρούνα ΜΑ, Γενική Διευθύντρια και των θέσεων πολιτικής του οργανισμού από τον Δρ Κυριάκο Βερεσιέ MD-PhD, Επιστημονικό Διευθυντή. Η γενική συνέλευση ενέκρινε τις ελεγμένες οικονομικές καταστάσεις του έτους 2021, και επαναδιόρισε του ελεγκτές του οργανισμού.

Στο δεύτερο μέρος της συνέλευσης υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας με την Spare Time Cyprus, το οποίο αφορά μια καινοτόμα εφαρμογή τεχνολογίας που αναμένεται να λανσαριστεί στην Κύπρο το επόμενο διάστημα. Επίσης, έγινε παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “ΠΙΤΤΑ” της Ζένης Κονσταντίνοβα, σε μετάφραση Χρήστου και Βασιλικής Χατζήπαπα. Ως ένδειξη εκτίμησης δόθηκε στους παρευρισκομένους το νέο ημερολόγιο ΚΕΝΘΕΑ 2022 και το παιδικό παραμύθι “ΠΙΤΤΑ”.

ΠΗΓΗ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΘΕΑ

Share this post