Σιωπά για το ΓΤΠ ο γ.δ. του ΥΠΕΣ Κ. Κυπριανού

Σιωπά για το ΓΤΠ ο γ.δ. του ΥΠΕΣ Κ. Κυπριανού

Ακούσαμε την περασμένη Παρασκευή ορισμένα πράγματα αναφορικά με την αποχώρηση της κ. Σόφης Μιχαηλίδου από την θέση του διευθυντή του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών (ΓΤΠ), της οποίας ο διορισμός ακυρώθηκε με απόφαση (29.04.2020) του Διοικητικού Δικαστηρίου . Αναπληρωτής διευθυντής ανέλαβε ο γ.δ. του ΥΠΕΞ , Κύπρος Κυπριανού μέχρι το τέλος Μαΐου -αρχές Ιουνίου που η ΕΔΥ θα αποφασίσει, αν θα επαναδιορίσει την κ. Μιχαηλίδου ή την κ. Στυλιανού , που κέρδισε την προσφυγή ή κάποιον άλλων από τους υποψηφίους του 2017. 

Χθες στην εφημερίδα “ΠΟΛΙΤΗΣ” , σελ .10 , υπήρχε ένα σημείωμα , με τίτλο: “Μην παρκάρετε στο πάρκινγκ μου”. Το σημείωμα  μιλούσε για “άτομο με ανώτερη θέση στην δημόσια υπηρεσία” και για ακύρωση του διορισμού του. Δηλαδή , “φωτογράφιζε” , έστω και αν δεν ανέφερε όνομα. 

 

Η ιστοσελίδα μας άκουσε πολύ πιο σημαντικά , γι’ αυτό και το πρωί , με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο , στείλαμε στον κ. Κύπρο Κυπριανού την ακόλουθη σύντομη επιστολή: 
ARISTIDES VIKETOS <[email protected]>

9:24 π.μ. (πριν από 12 ώρες)

προς perm.sec

“Αγαπητέ κ. Γενικέ,
Επειδή έχετε αναλάβει καθήκοντα αναπληρωτή διευθυντή στο ΓΤΠ, θα ήθελα να με πληροφορήσετε κατά πόσον έχουν βάση πληροφορίες , οι οποίες φέρουν την κ. Σόφη Μιχαηλίδου να πήρε μαζί της το υπηρεσιακό φορητό τηλέφωνο  και το υπηρεσιακό Laptop.
Αν οι πληροφορίες είναι αβάσιμες , που βρίσκονται αυτά; Αν είναι βάσιμες έχουν ληφθεί και ποια μέτρα;”. 

Επειδή, παρήλθαν πάνω από 12 ώρες , χωρίς απάντηση, δημοσιοποιούμε το ζήτημα και διατυπώνουμε και ένα ερώτημα:

Δεν βρήκε όλη την μέρα χρόνο να απαντήσει ο κ. γενικός ή κάτι συμβαίνει που προσπαθούν να το καλύψουν εκ των υστέρων και να πουν ότι όλα “είναι καλά και άγια”; 

Επίσης, ο κ. Κ. Κυπριανού με την αποφυγή άμεσης  απάντησης έχει αφήσει εκτεθειμένη την κ. Μιχαηλίδου, ιδιαίτερα στην περίπτωση που οι πληροφορίες είναι αβάσιμες. 

 

 

Share this post