Σειρά διαλέξεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου για την Δημόσια Υγεία

Σειρά διαλέξεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου για την Δημόσια Υγεία

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνει μια σειρά μηνιαίων διαλέξεων  στη Δημόσια Υγεία με προσκεκλημένους ομιλητές διεθνούς κύρους και εμπειρογνώμονες στον τομέα τους. Οι ομιλητές θα καλύψουν μια ευρεία θεματολογία τρεχόντων ζητημάτων της Δημόσιας Υγείας, ενώ οι συμμετέχοντες θα δύνανται να θέσουν ερωτήσεις στη σχετική ενότητα, μετά από κάθε διάλεξη.

Οι διαλέξεις συνδιοργανώνονται από την Ιατρική Σχολή και τη Σχολή Θετικών Επιστημών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και απευθύνονται σε όλους όσοι θα ήθελαν να ενημερωθούν για τρέχοντα και διεθνή ζητήματα Δημόσιας Υγείας.

Η πρώτη διάλεξη της σειράς με τίτλο «Δημόσια Υγεία βάσει αποδείξεων», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021, στις 19:00. Η διάλεξη θα δοθεί από τον διακεκριμένο επιστήμονα παγκόσμιας εμβέλειας, Καθηγητή Δρ. Τζον Ιωαννίδης. Ο Δρ. Ιωαννίδης είναι Καθηγητής Ιατρικής, Επιδημιολογίας και Υγείας Πληθυσμού, Βιοϊατρικής Επιστήμης Δεδομένων και Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ και συν-διευθυντής του Κέντρου Καινοτομίας Μετα-Έρευνας στο Στάνφορντ (METRICS).

Η διάλεξη θα διεξαχθεί στα αγγλικά.

 

Για συμμετοχή πατήστε εδώ

Share this post