Σε νοσηλευτήρια και ευαγή ιδρύματα ο Κωνσταντίας.- Δήλωση στήριξης προς Ταμασού

Σε νοσηλευτήρια και ευαγή ιδρύματα ο Κωνσταντίας.- Δήλωση στήριξης προς Ταμασού

Κοντά σε  πάσχοντες , οι οποίοι αυτές τις γιορτινές μέρες νοσηλεύονται σε νοσηλευτήρια και ευαγή ιδρύματα, βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης, 7 Δεκεμβρίου 2022, στο πλαίσιο καθιερωμένης επίσκεψής, ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, συνοδευόμενος από τους  Δημάρχους, Αμμοχώστου Σίμο Ιωάννου, Παραλιμνίου Θεόδωρο Πυρίλλη, Αγίας Νάπας Χρίστο Ζαννέττου και Δερύνειας Άντρο Καραγιάννη. Τον Δήμαρχο Σωτήρας Γεώργιο Τάκκα, ο οποίος απουσίαζε σε έκτακτη ανειλημμένη υποχρέωση, εκπροσώπησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Μαρτής Μαρτή. Ανακοίνωση της Μητρόπολης Κωνσταντίας&Αμμοχώστου αναφέρει:

 

“Εκκλησιαστικές και Δημοτικές αρχές έδωσαν τις δικές τους ευχές και μοίρασαν αναμνηστικά δώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, την κλινική ΛΥΤΩ και το ΚΕΠΑ Άγιος Χριστοφόρος.

Κατά την επίσκεψή του στην κλινική ΛΥΤΟ, ο Πανιερώτατος είχε την ευκαιρία συνάντησης με ομάδα νοσηλευτών που πραγματοποιούσαν σύσκεψη και ενημέρωση γύρω από ιατρικά θέματα. Οι παριστάμενοι ομολόγησαν -χωρίς να γνωρίζουν τη σημερινή επίσκεψη του Μητροπολίτη Βασιλείου- ότι, στην ελεύθερη συζήτησή τους προηγουμένως περί Αρχιεπισκοπικών εκλογών, χωρίς να τον γνωρίζουν προσωπικά αλλά διαβάζοντας και μόνο το πλούσιο και πολυσχιδές έργο της διακονίας του μέσα στην Εκκλησία και την πανορθόδοξη αναγνώριση την οποία τυγχάνει, αποφάσισαν να τον στηρίξουν.

Η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου επίσης, δώρισε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου ένα ηλεκτρικό μοτοποδήλατο για την κάλυψη των αναγκών του ΤΑΕΠ και την εύρυθμη λειτουργία του ιατρικού κέντρου”.

Ο Παναγροτικός Σύνδεσμος Κύπρου (Επαρχιακή Γραμματεία Αμμοχώστου) στηρίζει τον Μητροπολίτη Βασίλειο

Η Επαρχιακή Γραμματεία Αμμοχώστου του Παναγροτικού Συνδέσμου Κύπρου, με ανακοίνωσή της , γνωστοποιεί την ομόφωνη απόφαση σε συνεδρία της την Πέμπτη, 1η Δεκεμβρίου 2022, “να στηρίξει έμπρακτα την υποψηφιότητα του Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου Βασιλείου κατά τις επικείμενες Αρχιεπισκοπικές εκλογές”.

Δήλωση στήριξης προς Ταμασού

Η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού&Ορεινής ἐδωσε στην δημοσιότητα  δήλωση στήριξης της υποψηφιότητας του Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα για την εκλογή του στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο, η οποία υπογράφεται από το σύνολο των Κληρικών της  Μητροπολιτικής περιφέρειας , τους Προέδρους των ΚοινοτικώνΣυμβουλίων  και υποστηρικτές του. Συνολικά προσυπογράφουν την πιο κάτω δήλωση στήριξης Τετρακόσια Είκοσι Τέσσερα (424) άτομα. 

«Με την παρούσα ανοικτή επιστολή επιθυμούμε να δηλώσουμε την ανεπιφύλακτη στήριξή μας στην υποψηφιότητα του Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ Ησαΐα για τις επικείμενες αρχιεπισκοπικές εκλογές, βασιζόμενη στα παρακάτω σημεία.

  1. Είναι ένας νέος, πολύ μορφωμένος και χαρισματικός άνθρωπος, με βαθιά πίστη και ήθος. Έχει όρεξη για δουλειά και συγκεκριμένο όραμα για την Εκκλησία.
  2. Αγαπά την Εκκλησία και τους πιστούς και μεριμνά για την πνευματική τους ενίσχυση. Μέσα σε 15 χρόνια, έκτισε 28 εκκλησίες, χειροτόνησε 52 νέους κληρικούς, ανοικοδόμησε 3 μονές και 3 ησυχαστήρια, οργάνωσε κατασκηνώσεις, ηγείται 33 Χριστιανικών Συνδέσμων Γυναικών και ενίσχυσε τα κατηχητικά, με ένα σύγχρονο τρόπο, μέσω αθλητικών και πολιτιστικών Ομίλων.
  3. Είναι μεθοδικός και αποτελεσματικός, εφόσον από το μηδέν έφτιαξε, μέσα σε 15 χρόνια, τη μεγαλύτερη και πιο αποδοτική, σε προσφορά και δραστηριότητες, Μητρόπολη στην Κύπρο και Ευρώπη. Επίσης, από τότε που ανέλαβε ως νέος Πρόεδρος του ΚΕΝΘΕΑ, μέσα σε μια δεκαετία, τον εκσυγχρόνισε και τον αναδόμησε εκ βάθρων, εξόφλησε όλα τα χρέη του (388,000 ευρώ) και, αφού αναβάθμισε όλες τις υπηρεσίες του, έφτιαξε, με νέους και εξιδεικευμένους συνεργάτες, 6 καινούριους σταθμούς παγκύπρια. Για τον σκοπό αυτό, κυκλοφόρησε το πρώτο νερό κοινωνικής ευθύνης στην Κύπρο, το οποίο ονόμασε «ΕΥ ΖΗΝ».
  4. Αντιλαμβάνεται την αξία του πολιτισμού, του αθλητισμού, της τέχνης, της μουσικής και της κοινωνικής μέριμνας και, ήδη, έφτιαξε υποδομές και προγράμματα σε όλες αυτές τις θεματικές, βοηθώντας αποτελεσματικά στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων.
  5. Έχει στο ενεργητικό του 34 δύσκολες και επικίνδυνες ανθρωπιστικές αποστολές ανά το παγκόσμιο, γεγονός που αποδεικνύει τη μεγάλη του εμπειρία στη διαχείριση κρίσεων και την πολυθεματική διοικητική του ικανότητα, απαραίτητα προσόντα για ένα ηγέτη.
  6. Δεν φοβάται τη διαφορετικότητα και είναι ο μόνος Μητροπολίτης, που είχε απευθείας διάλογο με την κοινότητα ΛΟΑΤΙ στην Επίτροπο Διοικήσεως. Όπως συχνά δηλώνει, ως πνευματικός πατέρας, δεν κρίνει ανθρώπους, αλλά συμπεριφορές.
  7. Έμπρακτα στηρίζει τις γυναίκες, οι οποίες αποτελούν την πλειοψηφία των εργοδοτουμένων στη Μητρόπολή του. Υπό την αιγίδα και στήριξή του, σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Γυναικών Επιχειρηματιών – Επαγγελματιών και το Υπουργείο Υγείας, συνδιοργάνωσε και εφάρμοσε παγκύπρια εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο της μήτρας. Μέσω αυτού του προγράμματος και των τεστ, που έγιναν, δεκάδες γυναίκες και μητέρες πρόλαβαν τον καρκίνο στα αρχικά του στάδια, ενώ χιλιάδες άλλες ενημερωθήκαν και ξεκίνησαν τον έλεγχο, με σκοπό την πρόληψη. Στηρίζει έμπρακτα τον αγώνα κατά της βίας των γυναικών και είναι επίτιμο μέλος του Ερυθρού Σταυρού, με πλούσια φιλανθρωπική προσφορά στην επαρχία του.
  8. Αγάπα και μεριμνά για τα παιδιά και, φτιάχνοντας παιδότοπους και δημιουργώντας πολλές δραστηριότητες και παιδικά φεστιβάλ, τα βοηθά να αναπτυχθούν σε ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον.
  9. Σέβεται και αξιοποιεί την Επιστήμη και, με το Πλανητάριο και το Αστεροσκοπείο, τα οποία εγκαινιάζονται σε 2 μήνες, θα δώσει μεγάλη ώθηση στην Παιδεία και τις Επιστήμες στην Κύπρο, ανοίγοντας και τους ορίζοντες πολλών παιδιών και νέων, για να ασχοληθούν με νέες τεχνολογίες και δράσεις, έτσι ώστε να  αναπτύξουν τη δημιουργική τους σκέψη.
  10. Είναι ευπροσήγορος και επικοινωνιακός με όλες τις ηλικίες. Είναι μοντέρνος, γνήσιος και αυθεντικός στη συμπεριφορά και τη σκέψη. Έχει συλλάβει το μήνυμα των καιρών και, αναγνωρίζοντας τα προβλήματα του σήμερα και εντός και εκτός Εκκλησίας, προτείνει νέες πρακτικές λύσεις, για να ξαναγίνει η Εκκλησία ωφέλιμη και υποστηρικτική σε όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτως θρησκευτικότητας. Όπως χαρακτηριστικά λέει, όλος ο κόσμος είναι η Εκκλησία, γι’ αυτό και η Εκκλησία πρέπει να αφορά σε όλο τον κόσμο”.

Ακολουθούν οι υπογράφοντες την παρούσα δήλωση

ΙΕΡΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΑΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΗΣ

A/A   ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ  
1 ΙΕΡΟΔ. ΑΒΒΑΚΟΥΜ ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΦΤΕΡIΚΟΥΔI
2 ΟΙΚ. ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ ΦΙΛΗ ΠΑΛΑΙΟΜΕΤΟΧΟ
3 Δ/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΙΝΤΟΝΕΝΓΚΟ ΡΩΣΙΚΟΣ ΝΑΟΣ
4 ΑΡΧΙΜ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΥΡΡΗΣ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΩ ΛΑΚΑΤΑΜIΑΣ
5 ΟΙΚ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΑΒΡIΗΛ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ
6 ΟΙΚ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΓ. ΤΡΙΜΙΘΙΑΣ
7 ΟΙΚ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΚΑΜΠΙΑ
8 Π/ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΤΩ ΔΕΥΤΕΡΑ
9 ΠΡΩΤ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΛΩΜΟΥ ΑΝΑΓΥΙΑ
10 ΠΡΩΤ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΠΥΡIΔΗΣ ΑΓ. ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ
11 ΟΙΚ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ ΟΔΟΥ ΛΑΡΝΑΚΟΣ
12 ΠΡΩΤ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥΛΟΥΜΗΣ ΛΥΘΡΟΔΟΝΤΑΣ
13 Π/ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΤΑΝΙΛΙΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ
14 ΙΕΡΟΔ. ΑΡΣΕΝΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ
15 ΑΡΧΙΜ. ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΚΟΥΣΙΑΠΠΑΣ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ
16 ΑΡΧΙΜ. ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΕΙΟ
17 ΟΙΚ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΑΛ ΒΑΒΑΤΣΙΝΙΑ
18 ΙΕΡΟΔ. ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΦΤΕΡΙΚΟΥΔΙ
19 ΠΡΩΤ. ΓΕΩΡΓIΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤIΝΟΥ ΠΟΛIΤIΚΟ
20 ΠΡΩΤ. ΓΕΩΡΓIΟΣ ΜΑΚΡΗΣ ΜΑΘΙΑΤΗΣ
21 ΠΡΩΤ. ΓΕΩΡΓIΟΣ ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΛΑΙΟΜΕΤΟΧΟ
22 ΟΙΚ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΓΙΟΙ ΒΑΒΑΤΣΙΝΙΑΣ
23 ΠΡΩΤ. ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΩ ΛΑΚΑΤΑΜIΑΣ
24 ΠΡΩΤ. ΔΗΜΗΤΡIΟΣ ΔΗΜΗΤΡIΑΔΗΣ ΠΕΡΑ ΟΡΕΙΝΗΣ
25 ΑΡΧΙΜ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΝΟΣ ΠΕΤΣΑΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
26 Π/ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΩ ΔΕΥΤΕΡΑ
27 ΠΡΩΤ. ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ
28 ΑΡΧΙΜ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΟΠΤΙΔΗΣ ΛΑΚΑΤΑΜΕΙΑ
29 ΠΡΩΤ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ SHARUDA ΑΝΩ ΔΕΥΤΕΡΑ
30 ΟΙΚ. ΖΗΝΩΝ ΠΑΡΑΔΕIΣIΩΤΗΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
31 ΑΡΧΙΜ. ΗΡΑΚΛΕΙΔΙΟΣ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΤΣΙΑΤΗ
32 ΙΕΡΟΔ. ΗΣΑΪΑΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΙΕΡΟ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
33 ΠΡΩΤ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΥΛIΑΝΟΥ ΑΝΩ ΔΕΥΤΕΡΑ
34 ΑΡΧΙΜ. ΘΕΟΤΟΚΗΣ ΦΑΙΔΩΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΜΕΤΟΧΟ
35 ΟΙΚ. ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΗALIL ALKHOURY ΦΤΕΡΙΚΟΥΔΙ
36 Π/ ΘΩΜΑΣ ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΑΤΩ ΜΟΝΗ
37 Π/ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΙΟΣΙΗΝ ΑΓΙΟΙ ΒΑΒΑΤΣΙΝΙΑΣ
38 ΑΡΧΙΜ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΥΛΛΗΣ ΚΑΜΠΙΑ
39 ΟΙΚ. ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣIΟΥ ΜΙΤΣΕΡΟ
40 ΠΡΩΤ. ΚΥΠΡIΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΕΙΟ
41 Π/ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΗΣ ΚΟΤΣΙΑΤΗ
42 ΠΡΩΤ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΤΣΕΡΙ
43 ΟΙΚ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΛΛΗΣ ΣΥΝΟIΚ. ΑΝΘ/ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦ.
44 ΟΙΚ. ΚΩΝΣΤΑΝΤIΝΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ ΑΠΛIΚI
45 ΟΙΚ. ΚΩΝΣΤΑΝΤIΝΟΣ Χ”ΝIΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΛΑΙΧΩΡΙΟΥ (ΠΑΛΑΙΧΩΡΙ ΟΡΕΙΝΗΣ)
46 Π/ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΓ. ΤΡΙΜΙΘΙΑΣ
47 ΟΙΚ. ΛΕΟΝΤIΟΣ ΠΕΤΡΟΥ ΦΑΡΜΑΚΑΣ
48 Π/ ΛΟΪΖΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ
49 ΠΡΩΤ. ΜIΧΑΗΛ ΕΥΘΥΜIΟΥ ΣΥΝΟIΚ. ΑΝΘ/ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦ.
50 ΠΡΩΤ. ΜΑΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΑΛΟΥΝΤΑ
51 ΠΡΩΤ. ΜΑΡΙΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΑΓΡΟΚΗΠΙΑ
52 Π/ ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ MIHAI – MARCEL ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
53  ΑΡΧΙΜ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΤΕΡIΚΟΥΔI
54 ΑΡΧΙΜ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΚΑΣ
55 ΠΡΩΤ. ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΠΑΡΠΑΣ ΠΑΛΑΙΧΩΡΙ ΜΟΡΦΟΥ
  ΟΙΚ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΡΓΑΤΕΣ
56 ΠΡΩΤ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΟΥΜΑΣ ΑΠΛIΚI
57 ΙΕΡΟΜ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΓΙΟΙ ΤΡΙΜΙΘΙΑΣ
58 ΠΡΩΤ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΥΧΙΔΗΣ ΚΛΗΡΟΥ
59 ΠΡΩΤ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΖΑΡΑΣ ΑΓ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΛΑΚ/ΜΙΑΣ
60 Π/ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΤΣΕΡΙ
61 Π/ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΤΣΙΑΤΗ
62 ΑΡΧΙΜ. ΠΑΪΣΙΟΣ ΚΥΚΚΩΤΗΣ ΑΝΑΓΥΙΑ
63 ΠΡΩΤ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΪΜΑΚΛΙΩΤΗΣ ΑΓΙΟΣ ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ
64 Π/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
65 Δ/ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΜΙΧΑΗΛ ΟΔΟΥ ΛΑΡΝΑΚΟΣ
66 ΠΡΩΤ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΓΑΘΩΝΟΣ ΚΑΠΕΔΕΣ
67  Π/ ΠΑΥΛΟΣ ΓΑΪΝΔΑΡΕΝΓΚΟ ΨΗΜΟΛΟΦΟΥ
68 Π/ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΙΟΥΚΙ ΑΓ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΛΑΚ/ΜΙΑΣ
69 ΟΙΚ. ΠΕΤΡΟΣ ΦΩΤIΟΥ ΑΡΕΔIΟΥ
70 OIK. ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ ΚΑΜΠI ΦΑΡΜΑΚΑ
71 ΠΡΩΤ. ΠΡΟΚΟΠIΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤIΝΟΥ ΨΗΜΟΛΟΦΟΥ
72 ΙΕΡΟΜ. ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΤΤΟΟΥΛΟΣ ΙΕΡΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ ΟΣΙΟΥ ΑΒΒΑΚΟΥΜ
73 ΙΕΡΟΔ. ΡΑΦΑΗΛ ΜΙΣΙΑΟΥΛΗΣ ΤΣΕΡΙ
74 ΔΙΑΚ. ΡΑΦΑΗΛ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΤΣΕΡΙ
75  Δ/ ΣΑΒΒΑΣ ABATIER ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΤΣΙΑΤΗ
76 ΟΙΚ. ΣΑΜΟΥΗΛ ΚΟΥΣΠΟΓΕΝΗΣ ΓΟΥΡΡΙ
77 ΑΡΧΙΜ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΑΛΕΞΙΟΣ ΓΚΑΒΡΙΚΟΒ ΡΩΣΙΚΟΣ ΝΑΟΣ
78  Π/ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΒΗΤΤΑΣ ΑΓ. ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ
79 ΔΙΑΚ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΝΤΖΙΑΣ Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ
80 ΠΡΩΤ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΛΟΥΝΤΑ
81 ΑΡΧΙΜ. ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΒΑΡΝΤΙΚΙΔΗΣ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΔΙΟΥ
82 Π/ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ ΜΕΛΙΝΗ
83 ΠΡΩΤ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝIΚΟΛΑΪΔΗΣ ΚΑΤΩ ΔΕΥΤΕΡΑ
84 ΠΡΩΤ. ΧΡΗΣΤΟΣ CIOBANU CHRISTIAN IULIAN ΤΣΕΡΙ
85 ΟΙΚ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΘΙΑΤΗΣ
86 ΟΙΚ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ ΛΥΘΡΟΔΟΝΤΑΣ
87 ΟΙΚ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΚΑ ΣΥΝΟIΚ. ΑΝΘ/ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦ.
88 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ
89 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Σ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΡΓΑΤΕΣ
90 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Σ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΙΤΡΟΜΗΛΙΔΗΣ ΚΑΠΕΔΕΣ
91 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Σ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟ
92 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Σ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΙΤΣΕΡΟ
93 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Σ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΚΟΠΕΤΡΙΤΗΣ ΑΠΛΙΚΙ
94 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Σ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΑΓΓΑΡΙΔΗΣ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
95 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Σ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΑΓΙΟΙ ΒΑΒΑΤΣΙΝΙΑΣ
96 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Σ. ΓΙΩΡΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΜΑΛΟΥΝΤΑ
97 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Σ. ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΓΙΟΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΟΣ
98 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Σ. ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΧΑΤΖΗΕΥΤΥΧΙΟΥ ΠΑΝΩ ΔΕΥΤΕΡΑ
99 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΙΑΣ ΚΑΜΠΙΑ
100 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Σ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΑΤΣΟΥ ΜΑΘΙΑΤΗΣ
101 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Σ. ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΠΑΛΑΙΧΩΡΙ Μ
102 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Σ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΡΕΔΙΟΥ
103 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Σ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ
104 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Σ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΕΙΟ
105 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Σ. ΚΟΥΛΛΗΣ ΡΩΖΟΥ ΓΟΥΡΡΙ
106 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Σ. ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΝΑΓΥΙΑ
107 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Σ. ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΟΥΚΑ ΛΥΘΡΟΔΟΝΤΑΣ
108 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Σ. ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
109 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Σ. ΜΑΡΙΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ ΑΣΚΑΣ
110 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Σ. ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΥΤΟΥΜΠΑΣ ΛΑΖΑΝΙΑ
111 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Σ. ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΤΡΟΥ ΨΗΜΟΛΟΦΟΥ
112 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Σ. ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΟΔΟΥ
113 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Σ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ
114 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Σ. ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΚΛΗΡΟΥ
115 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Σ. ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΛΗΣ ΚΑΤΩ ΔΕΥΤΕΡΑ
116 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Σ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΛΗΣ ΠΕΡΑ ΟΡΕΙΝΗΣ
117 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Σ. ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΜΑΡΚΙΔΗΣ ΦΙΚΑΡΔΟΥ
118 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Σ. ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΓΡΟΚΗΠΙΑ
119 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Σ. ΦΡΟΣΩ ΑΡΜΩΣΤΗ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (ΣΥΝ)
120 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Σ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΚΑΤΩ ΜΟΝΗ
121 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Σ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΑΛΕΚΟΥΣ ΜΕΛΙΝΗ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ
122 ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΥΡΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ-ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
123 ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ & ΓΕΝ. Δ/ΝΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ
124 ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
125 ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΩΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
126 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
127 ΑΘΗΝΑ ΠΑΝΑΓΙΔΟΥ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
128 ΑΛΕΚΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
129 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΙΟΥΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΩΓΗΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
130 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ
131 ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΟΥΣΛΙΔΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΛΗΣ
132 ΑΛΕΞΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Ε/Α ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ
133 ΑΛΕΞΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
134 ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΧ. ΕΦ.
135 ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
136 ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΩΗΝ Δ/ΝΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
137 ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΡΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛ.
138 ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΝΑΡΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Λ/ΣΙΑΣ-ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ
139 ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΛΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
140 ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΜΠΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
141 ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΑΖΑΡΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
142 ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΡ. ΔΗΜ. ΓΡ. ΣΤΡΟΒ.
143 ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΥΚΑ Γ.Γ. ΠΑΣΥΔΥ
144 ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Ε/Α ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ
145 ΑΝΔΡΕΑΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠ. ΠΡΩΗΝ ΠΡΥΤΑΝΗΣ
146 ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
147 ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
148 ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΦΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ
149 ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΤΟΦΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ
150 ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΤΟΦΙΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
151 ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΑΛΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΟΠΛ/ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΡΙΖΟΚΑΡΠΑΣΟΥ
152 ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΡΑΝΤΖΗΣ ΠΡΩΗΝ Δ/ΝΤΗΣ Π.ΑΜΥΝΑΣ
153 ΑΝΔΡΕΑΣ Χ΄΄ΛΟΙΖΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
154 ΑΝΔΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
155 ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
156 ΑΝΔΡΟΥΛΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΔΙΕΥΘ. ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ/ΠΡΟΕΔΡ.ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΗΛΙΚΟΥΡΙ
157 ΑΝΔΡΟΥΛΑ Χ΄΄ΛΟΙΖΟΥ ΙΔΙΩΤ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
158 ΑΝΘΗ ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ/ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
159 ΑΝΘΙΜΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
160 ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΕΥΤΥΧΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
161 ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ  
162 ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
163 ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΑΤΖΙΗΛΟΙΖΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ/ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΣΤΟ ΡΙΚ
164 ΑΝΤΡΗ ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
165 ΑΝΤΡΗ ΠΕΛΑΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
166 ΑΝΤΡΟΥΛΛΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΑΣ
167 ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ
168 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΡΑΤΙΚΗΣ ΠΙΛΟΤΟΣ
169 ΑΡΓΥΡΗΣ Π΄΄ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΠΑΡΧΟΣ
170 ΑΡΙΣΤΟΣ ΜΕΛΗΣ ΠΡΩΗΝ ΓΡ. ΔΗΜ.Λ/ΣΙΑΣ
171 ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
172 ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ ΙΔΙΩΤ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
173 ΒΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΙΕΥΘ.ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
174 ΒΑΣΟΣ Π΄΄ΓΙΑΝΝΗΣ  
175 ΒΡΥΩΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΩΜ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
176 ΓΑΒΡΙΕΛΑ ΣΠΥΡΟΥ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
177 ΓΑΒΡΙΗΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ε/Α ΣΤΡΑΤ.
178 ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΔΙΩΤ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
179 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
180 ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ε/Α ΣΤΡΑΤ.
181 ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΩΤ. ΑΞΙΩΜ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
182 ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑ Ε/Α ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ
183 ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΔΕΡΕΝΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
184 ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΟΙΚΟΚΥΡΑ
185 ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
186 ΓΙΟΥΛΑ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΔΗΜ. ΥΠΑΛ.
187 ΓΙΩΡΓΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΣ
188 ΓΙΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
189 ΓΙΩΡΓΟΣ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΙΑΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
190 ΓΙΩΡΓΟΣ Β΄ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
191 ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
192 ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΒΟΣ  
193 ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
194 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΟΤΣΑΚΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ  ΛΑΡΝΑΚΑΣ-ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ – Δ/ΝΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ
195 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ Ε/Α ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ
196 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΔΙΕΥΘ. ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ
197 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ Ε/Α ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ
198 ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΙΑΤΡΟΣ
199 ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
200 ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΤΙΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
201 ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
202 ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΩΤ.ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
203 ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
204 ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΙΒΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
205 ΓΙΩΡΓΟΣ Χ΄΄ΓΙΑΝΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
206 ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
207 ΓΛΑΥΚΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-ΠΡΩΗΝ Γ.Δ.ΤΡ.
208 ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΛΟΣ “ΚΕΝΘΕΑ”
209 ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΑΙΤΑΝΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
210 ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
211 ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΕΟΚΑ
212 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΤΑΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
213 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΣΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΘΝ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΑΠΟΕΛ
214 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΤΣΙΛΛΙΔΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΩΤ. ΑΞΙΩΜ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
215 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
216 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
217 ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΤΙΜΟΘΕΟΥ  
218 ΔΩΡΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ
219 ΔΩΡΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
220 ΕΛΕΝΑ ΖΑΡΟΥΝΑ Δ/ΝΤΡΙΑ ΚΕΝΘΕΑ
221 ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
222 ΕΛΕΝΗ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΟΙΚΟΚΥΡΑ
223 ΕΛΕΝΗ ΚΟΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
224 ΕΛΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
225 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΣΙΤΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ
226 ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ ΚΟΥΡΤΕΛΛΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
227 ΕΛΛΗ ΡΑΣΠΟΠΟΥΛΛΟΥ ΜΑΚΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
228 ΕΡΜΟΣ ΔΩΡΙΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
229 ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΩΝ/ΙΔΗ  
230 ΕΥΔΟΚΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
231 ΕΥΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
232 ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΙΩΣΗΦ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
233 ΕΥΡΙΚΑ ΦΕΝΕΡΙΔΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
234 ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΣΑΓΓΑΡΙΔΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗΣ
235 ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
236 ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΟΚΑ
237 ΗΒΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΟΙΚΟΚΥΡΑ
238 ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
239 ΘΑΣΟΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΟΚΑ
240 ΘΕΜΗΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗΣ
241 ΘΕΜΗΣ ΣΠΑΝΟΥ ΔΗΜ. ΥΠΑΛ.
242 ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
243 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
244 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΔΗΣ  
245 ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ  
246 ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΙΟΛΑΡΗΣ Ε/Α ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ
247 ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
248 ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ Ε/Α ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ
249 ΚΑΙΑΦΑΣ ΑΝΤΡΕΑΣ Ε/Α ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ
250 ΚΑΙΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
251 ΚΑΙΤΗ ΜΑΡΚΟΥΛΙΔΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ
252 ΚΑΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΩΛΗΤΡΙΑ
253 ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΑΡΟΤΣΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
254 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΤΣΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
255 ΚΕΝΤΩΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
256 ΚΟΚΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΡΟΒ.
257 ΚΟΥΣΤΑΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
258 ΚΥΠΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
259 ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΡΕΣΙΕΣ ΙΑΤΡΟΣ-ΚΕΝΘΕΑ
260 ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΡΟΤΣΑΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
261 ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΥΡΑΤΟΣ  
262 ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ/ Ε/Α
263 ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
264 ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΟΧΑΝΝΗΣ Ε/Α ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ
265 ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΠΡΩΗΝ ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ
266 ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΥΡΙΜΟΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
267 ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΡΜΑΚΛΗΣ ΔΙΕΥΘ. ΣΥΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
268 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΑΖΑΡΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
269 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΣ
270 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΤΩΡΙΔΗΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ
271 ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΛΑΣΤΟΣ  
272 ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝ/ΔΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
273 ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΜΠΟΥΡΛΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
274 ΚΩΣΤΑΣ ΦΩΤΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
275 ΚΩΣΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΦΤΑΣ ΔΙΕΥΘ.ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΛΕΤΩΝ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΚΥΚΚΟΥ
276 ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
277 ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΟΥΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
278 ΛΕΥΚΗ ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
279 ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ
280 ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
281 ΛΕΥΤΕΡΗΣ(ΛΕΥΚΟΣ)ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ  
282 ΛΙΝΑ ΦΕΝΕΡΙΔΟΥ ΠΡΟΕΔΡ. ΣΩΜ. ‘ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ”
283 ΛΟΙΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΔΙΩΤ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
284 ΛΟΙΖΟΣ ΛΟΙΖΙΔΗΣ ΤΕΩΣ ΔΙΕΥΘ. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΛΙΕΙΑΣ.
285 ΛΟΥΚΑΣ ΖΟΥΡΙΔΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
286 ΛΟΥΚΑΣ ΛΟΥΚΑ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
287 ΜΑΙΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΙΔΙΩΤ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
288 ΜΑΡΘΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
289 ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
290 ΜΑΡΙΑ ΕΛΙΝΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ
291 ΜΑΡΙΑ ΖΑΝΕΤΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΣ – ΚΕΝΘΕΑ-
292 ΜΑΡΙΑ ΖΑΡΗ  
293 ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΙΔΙΩΤ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
294 ΜΑΡΙΑ ΠΑΧΙΤΗ ΙΔΙΩΤ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
295 ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΣ
296 ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
297 ΜΑΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ)
298 ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
299 ΜΑΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΑΣΩΝ
300 ΜΑΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ  
301 ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ Ε/Α ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ
302 ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
303 ΜΑΡΙΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΙΔΙΩΤ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
304 ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΔΗΣ Γ.Δ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ- ΠΡΩΗΝ ΕΠΑΡΧΟΣ
305 ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΛΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ
306 ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΤΡΟΥ  
307 ΜΑΡΙΟΣ ΠΡΙΑΜΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ
308 ΜΑΡΙΟΣ ΦΟΥΚΑΡΙΔΗΣ Ε/Α ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ
309 ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΝΝΙΔΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
310 ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ
311 ΜΑΡΩ ΖΕΒΕΔΑΙΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΟΙΝ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
312 ΜΙΧΑΕΛΛΑ ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
313 ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΟΡΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ Λ/ΣΙΑΣ
314 ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΕΡΕΙΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡ. ΔΗΚΟ ΣΤΡΟΒ.
315 ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΟΥΧ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
316 ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΕΛΛΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΠΑΡΧΟΣ
317 ΜΟΙΡΟΥΛΛΑ ΧΑΤΖΙΗΛΟΙΖΟΥ ΟΙΚΟΚΥΡΑ
318 ΜΠΕΤΤΥ ΤΣΑΓΓΑΡΙΔΗ  
319 ΜΥΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
320 ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
321 ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
322 ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ  
323 ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΣ  
324 ΝΙΚΗ Χ΄ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΩΗΝ ΑΝΩΤ. ΔΗΜ. ΥΠΑΛ.
325 ΝΙΚΗΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
326 ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ  
327 ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
328 ΝΙΚΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡ. ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
329 ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΝΤΑΣ ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΩΜ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
330 ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΟΣ-ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ
331 ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
332 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
333 ΞΕΝΙΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΟΡΦΟΥ-ΔΙΚΗΓ.
334 ΠΑΜΠΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΑ
335 ΠΑΜΠΟΣ ΤΤΟΟΥΛΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
336 ΠΑΝΑΓΙΩΤ ΑΛΑΜΠΡΟΠΟΎΛΟΥ ΙΔΙΩΤ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
337 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΙΤΣΗΣ  
338 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΑΘΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
339 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
340 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΟΣ  
341 ΠΑΝΙΚΚΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
342 ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
343 ΠΑΝΤΕΛΙΝΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
344 ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
345 ΠΑΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ/ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ
346 ΠΑΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΛΗΤ. ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
347 ΠΕΤΡΟΣ ΖΑΡΟΥΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ
348 ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΤΣΑΠΑΣ  
349 ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
350 ΠΟΛΙΝΑ Φ΄ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
351 ΠΟΛΛΥΣ ΓΙΩΡΓΑΛΛΕΤΤΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ
352 ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟΕΛ
353 ΡΑΦΑΗΛ ΙΑΤΡΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
354 ΡΑΦΑΗΛ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ
355 ΡΕΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
356 ΡΙΚΚΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝΩΤ. ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ
357 ΡΙΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑ
358 ΡΟΤΙΚΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
359 ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΡΟΤΣΑΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
360 ΣΑΒΒΑΣ ΓΙΑΓΚΟΥ  
361 ΣΑΒΒΑΣ ΗΛΙΟΦΩΤΟΥ- ΑΘΗΝΑ ΗΛΙΟΦΩΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
362 ΣΑΒΒΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ  
363 ΣΑΒΒΑΣ ΡΑΣΠΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΙΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ
364 ΣΑΒΒΟΥΛΛΑ ΤΥΡΙΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ
365 ΣΟΥΛΛΑ ΣΤΡΑΤΗ ΟΙΚΟΚΥΡΑ- (ΜΗΤΕΡΑ Π. ΡΑΦΑΗΛ)
366 ΣΟΦΙΑ ΜΟΥΞΟΥΠΠΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΜΗΤΕΡΑ
367 ΣΟΦΙΑ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ  
368 ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
369 ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΦΥΤΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
370 ΣΟΦΟΥΛΛΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΕΟΚΑ
371 ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΗΣ ΙΔΙΩΤ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
372 ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜ/ΧΩΣΤΟΥ
373 ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ
374 ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
375 ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΙΔΙΩΤ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
376 ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΤΥΛΙΩΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
377 ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΡΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ Ε/Α ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ
378 ΣΤΕΛΙΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΙΔΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
379 ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΟΙΒΟΥ ΙΔΙΩΤ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
380 ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
381 ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΑΜΨΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
382 ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΑΜΠΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
383 ΣΩΤΗΡΟΥΛΑ ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΡΙΑ
384 ΣΩΤΟΣ ΚΑΡΟΤΣΑΚΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΟΚΑ
385 ΣΩΤΟΣ ΚΑΡΟΤΣΑΚΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
386 ΤΑΚΗΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
387 ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΕΤΤΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
388 ΤΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ
389 ΤΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ
390 ΤΑΣΣΟΣ ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
391 ΤΕΡΨΥΘΕΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΣ-ΕΛΕΓΚΤΗΣ
392 ΤΖΙΜΗΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
393 ΤΙΝΑ ΜΑΝΑΚΟΥ ΙΔΙΩΤ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
394 ΤΟΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡ. ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ
395 ΤΟΥΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
396 ΦΑΝΗΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΘΝ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ
397 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ  
398 ΦΛΕΡΕΝΤΙΑ ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΚΑΡΟΤΣΑΚΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
399 ΦΟΙΒΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΙΔΙΩΤ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
400 ΦΡΟΙΞΟΣ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ ΠΡΩΗΝ Δ/ΝΤΗΣ ΓΡ. ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ
401 ΦΡΟΣΩ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
402 ΦΡΟΣΩ Χ΄΄ΑΡΑΠΗ ΟΙΚΟΚΥΡΑ
403 ΦΡΥΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΛΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡ.
404 ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΟΤΣΑΚΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ/ΠΡΩΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
405 ΦΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
406 ΦΩΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
407 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΥΤΡΑΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΝΙΚΗΣ ΠΑΓΟΥ
408 ΧΑΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ/ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΤΥΚ
409 ΧΑΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
410 ΧΑΡΗΣ ΠΑΣΤΙΔΗΣ ΑΝΩΤ.ΙΔΙΩΤ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
411 ΧΑΡΗΣ ΤΕΛΩΝΗΣ ΙΔΙΩΤ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
412 ΧΑΡΗΣ ΦΑΛΑΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ/ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΛΕΤΩΝ ΙΕΡ.ΜΟΝΗΣ ΚΥΚΚΟΥ
413 ΧΑΡΗΣ ΦΑΛΛΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
414 ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
415 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
416 ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΟΤΖΙΑΜΑΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
417 ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
418 ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΛΛΗΣ ΑΝΩΤ. ΤΕΧΝΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΗΚ
419 ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ  
420 ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΛΟΥΛΛΟΥΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
421 ΧΡΥΣΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
422 ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΦΑΚΑΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΣ
423 ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
424 ΧΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

 

Share this post