Σαββίδης: ” Βρισκόμαστε στο μέσο μιας μεγάλης καταιγίδας”

Σαββίδης: ” Βρισκόμαστε στο μέσο μιας μεγάλης καταιγίδας”

Δηλώσεις υπουργού Δικαιοσύνης για τους προσυμφωνημένους αγώνες

«Βρισκόμαστε στο μέσο μιας μεγάλης καταιγίδας», δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης, Γιώργος Σαββίδης, σχολιάζοντας το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας   «El Confidencial» για τα στημένα παιχνίδια και την εμπλοκή της Κύπρου.

Ο κ. Σαββίδης είπε πως το θέμα ήρθε στην αντίληψη του προχθές και όλα τα στοιχεία τα διαβίβασε στον Αρχηγό της Αστυνομίας.

 

Στο μεταξύ,  με ανακοίνωσή της η Ομόνοια τοποθετείται για τις εξελίξεις στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου και ενημερώνει πως είναι σε θέση να αποστείλει την έκθεσή της στην UEFA .
Οι πράσινοι τονίζουν πως από την ημέρα της συνέντευξης Τύπου του πρόεδρου της ομάδας, Σταύρου Παπασταύρου ακολούθησαν σωρεία φάκελοι από την  UEFA  “αρκετοί εκ των οποίων αποκαλύφθηκαν αργοπορημένα από την ΚΟΠ, βομβιστικές επιθέσεις σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου, δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για το μέγεθος της διαφθοράς στο ποδόσφαιρό μας και για στάβλο του Αυγεία, διακοπή των πρωταθλημάτων, όπως και συλλήψεις Προέδρου/Μάνατζερ και Διαιτητή. Το πιο πρόσφατο είναι τα στοιχεία από την Ισπανική Αστυνομία για προσυνεννοήσεις αποτελεσμάτων αγώνων για το πρωτάθλημα και το κύπελλο.”

 

Share this post