“Τραχύ, απότομο, άξεστο, τσιγκούνη”, περιγράφει τον Τραμπ πρώην σωματοφύλακας του

“Τραχύ, απότομο, άξεστο, τσιγκούνη”, περιγράφει τον Τραμπ πρώην σωματοφύλακας του

Τραχύς, απότομος, άξεστος, τσιγκούνης. Με όλους, ακόμα και με τη σύζυγό του, Μελάνια. Ετσι περιγράφει τον Ντόναλντ Τραμπ ο Κέβιν ΜακΚέι, παλαιός σωματοφύλακας του τέως προέδρου των ΗΠΑ. Ο ΜακKέι είχε εργαστεί για τον Τραμπ, στα γήπεδα γκολφ που είχε στη Σκωτία, από το 2007 ως το 2012 όταν και απολύθηκε χωρίς εξήγηση.  Στα καθήκοντά του περιλαμβάνονταν η φύλαξη της κατοικίας μέσα στην έκταση που κατείχε ο Τραμπ  και η προστασία της οικογένειας του μεγιστάνα, όποτε αυτός ερχόταν στη Σκωτία. Η εργασία ήταν καθημερινή και πολύωρη που επιβάρυνε το γάμο του ΜακΚέι και τελικά οδήγησε στο διαζύγιο του το 2014.

Σε συνέντευξή του στην Daily Mail ο Μακέι είπε ότι ο ίδιος ήταν μάρτυρας της κακής συμπεριφοράς του Τραμπ, αν και αρχικά τού είχε φανεί «εντάξει τύπος». Τον είχε ακούσει πολλές φορές να μιλά άσχημα σε συνεργάτες του, να απειλεί εργολάβους και να εκφοβίζει ιδιοκτήτες.

Σε ένα περιστατικό που διηγείται, ο Τραμπ έδωσε 10.000 στερλίνες στον μηχανικό που επέβλεπε τα έργα στο θέρετρο γκολφ για να φυτέψει δέντρα γύρω από την κατοικία ενός πολίτη που είχε την ατυχία να ζει κοντά στο γήπεδο. Στον Τραμπ δεν άρεσε καθόλου το σπίτι και φρόντισε να πληρώσει για να το κρύψει.

Ο μεγιστάνας που θα γινόταν πλανητάρχης ήταν άνθρωπος που δεν σήκωνε καμία αντίρρηση όταν ζητούσε από τους συνεργάτες του να κάνουν κάποια αλλαγή. Με τον καιρό, ο ΜακΚέι λέει ότι ο Τραμπ του έδωσε την εντύπωση ότι  είναι κάποιος που δεν τηρεί τον λόγο του. Αναφέρει μάλιστα κάτι που δεν μπορεί να ξεχάσει έως και σήμερα, ότι ο πάμπλουτος αυτός άνθρωπος με περιουσία που ξεπερνούσε το ένα δισ. δολάρια, έβαλε τον σωματοφύλακά του να πληρώσει τον λογαριασμό (δεν είχε πάνω του βρετανικά νομίσματα) για μία παραγγελία στα McDonald’s. Αυτό έγινε το 2008, χωρίς ποτέ ο Τραμπ να ενδιαφερθεί να επιστρέψει τα χρήματα, γύρω στις 95 στερλίνες, ένα ποσό όχι ασήμαντο για τον ΜακΚέι που έβγαζε περίπου 2.000 στερλίνες τον μήνα.

Για τη Μελάνια, ο πρώην σωματοφύλακας τόνισε ότι ήταν μία πολύ προστατευτική σύζυγος και έκανε ό,τι της έλεγε ο Τραμπ, χωρίς την παραμικρή αντίρρηση. Για την μοναδική φορά που επισκέφτηκε η Μελάνια, με τον γιο τους Μπάρον, το γήπεδο στη Σκωτία, ο ΜακΚέι είπε ότι τα πήγαιναν καλά με τον Τραμπ, αν και αυτός ήταν απότομος με τη σύζυγό του. Αποκαλύπτει ακόμη ότι, όπως έλεγε ο μεγιστάνας, είχαν ζητήσει από τον Τραμπ να είναι υποψήφιος πρόεδρος του 2012 αλλά το απέρριψε –οι Ρεπουμπλικανοί κατέβασαν τον Μιτ Ρόμνεϊ ο οποίος έχασε από τον Μπαράκ Ομπάμα Αυτό που όπως θυμάται ο ΜακΚέι, βασάνιζε πολύ τον Τραμπ στη Σκωτία ήταν πως θα καταφέρει να κρατήσει τα μαλλιά του σταθερά μέσα στους θυελλώδεις ανέμους που πνέουν στην περιοχή. Χρησιμοποιούσε συνέχεια λακ, λέει ο σωματοφύλακας του, που προσθέτει ότι τα μαλλιά του τέως προέδρου είναι φυσικά και όχι κάποιο περουκίνι. Πηγή: Protagon.gr

Share this post