“Μπορείς να δείξεις έλεος”, παρακαλεί τον Πούτιν η κόρη του

“Μπορείς να δείξεις έλεος”, παρακαλεί τον Πούτιν η κόρη του

Η Catherine Tikhonova  απευθύνθηκε, σύμφωνα το  mpolska24.pl, στον πατέρα της, τον Βλαντιμίρ Πούτιν με αίτημα να στηρίξει τους χριστιανούς στη μεγάλη γιορτή της ανάστασης και να διευκολύνει την εκκένωση το Πάσχα των άμαχων από τη Μαριούπολη το Πάσχα. Η μικρότερη κόρη του Ρώσου προέδρου  συγκινήθηκε από το γεγονός ότι η ειδική επιχείρηση στην περιοχή του εργοστασίου Azovstal δημιούργησε αφόρητες συνθήκες για την επιβίωση των συνταξιούχων, των αναπήρων, των γυναικών και των παιδιών που ελπίζουν για μια ειρηνική έπιλυση της κατάστασης.

“Δεν ξέρω πώς να απευθυνθώ σε σένα: ως προς τον πρόεδρο ή τον πατέρα…

Την παραμονή της λαμπερής εορτής του Πάσχα, καταρχάς σε παρακαλώ ως τον Ορθόδοξο Χριστιανό, να με ακούσεις εμένα, την κόρη σου.

Μετά από όλα, μπορείς να δείξεις έλεος σε άτομα με ειδικές ανάγκες, βαριά τραυματισμένους, ηλικιωμένους και άρρωστους, καθώς και σε γυναίκες και μικρά παιδιά που βρίσκονται στα πρόθυρα του θανάτου στο εργοστάσιο Azovstal. Χρειάζονται βοήθεια.

Άλλωστε, σε ξέρω και σε θυμάμαι ως έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο, που σέβεται τις χριστιανικές αξίες και εντολές, έναν στοργικό πατέρα και έναν φίλο που δείχνει κατανόηση… Είμαστε όλοι αμαρτωλοί, αλλά ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον αυτή τη μέρα να καθαρίσουμε τις ψυχές μας, απελευθερώνοντάς τις από τη σκλαβιά της αμαρτίας με καλές πράξεις.”

ΠΗΓΗ: polska24.pl

Share this post