“Έκλεψε” την παράσταση η 18χρονη κόρη του Ν. Χριστοδουλίδη με την πρόταση της υποψηφιότητας του πατέρα της και τις δηλώσεις

“Έκλεψε” την παράσταση η 18χρονη κόρη του Ν. Χριστοδουλίδη με την πρόταση της υποψηφιότητας του πατέρα της και τις δηλώσεις

Ιωάννα Χριστοδουλίδη: “Ο πατέρας μου θα είναι ένας Πρόεδρος για όλους ,  που  θα ενώνει”. 

Η 18χρονη Ιωάννα Χριστοδουλίδη , κόρη του υποψηφίου προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της πρόσφατα προαχθείσας στο βαθμό του Πληρεξουσίου Υπουργού στο Υπουργείο Εξωτερικών, Φιλίππας Κρασερά, ήταν το πρόσωπο , που ξεχώρισε κατά την σημερινή ημέρα υποβολής των υποψηφιοτήτων για τις προεδρικές εκλογές της 5ης Φεβρουαρίου 2023. 

Οι λόγοι είναι δύο: Η πρόταση της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη και οι δηλώσεις της. Η Ιωάννα Χριστοδουλίδη, η οποία ρωτήθηκε γιατί πρότεινε  η ίδια τον πατέρα της, απάντησε: «Αρχικά να πω ότι είναι τιμή μου που είχα αυτή την ευκαιρία, να προτείνω τον παπά μου, κάποιον που αγαπώ και θαυμάζω αρκετά και κάποιον, που πέραν ότι είμαι η κόρη του, θαυμάζω γιατί έχει αξίες είναι ικανός και νιώθω όπως λέει και ο ίδιος ότι είναι ένας σύγχρονος ηγέτης, με πλούσιο βιογραφικό που εμπιστεύομαι. Θέλω να πω, ακόμα και αυτοί που δεν τον στηρίζουν, να ξέρουν ότι αν γίνει πρόεδρος θα είναι ένας πρόεδρος που ενώνει, όπως λέει και ο ίδιος, ένας πρόεδρος για όλους και για αυτούς που τον στηρίζουν και για όσους δεν τον στηρίζουν».

Σε ερώτηση του ageliaforos.com για το κατά πόσον θαυμάζει και την μητέρα της, σημείωσε : «Θαυμάζω όλη την οικογένεια μου, αυτούς που στέκονται εδώ και όσους δεν στέκονται και χωρίς την μάμμα κανένας μας δεν θα ήταν εδώ τώρα…»

Α. Βικέτος

Share this post