Πούτιν : Η ήττα της Ρωσίας στον πόλεμο στην Ουκρανία είναι «αδύνατη εξ ορισμού»

Πούτιν : Η ήττα της Ρωσίας στον πόλεμο στην Ουκρανία είναι «αδύνατη εξ ορισμού»

Ο πρώην σχολιαστής του Fox News,Τάκερ Κάρλσον, και ποιό αμφιλεγόμενος δημοσιογράφος , πήρε  συνέντευξη από  τον Βλαντιμίρ Πούτιν, η οποία μεταδόθηκε χθες Πέμπτη το απόγευμα στις ΗΠΑ (σ.σ. σήμερα στη 01:00 ώρα Ελλάδας)

Σε βίντεο, που ανήρτησε στο X (πρώην Twitter) ο Κάρλσον εξηγεί πως ο λόγος που επεδίωξε τη συνέντευξη αυτή είναι πως «οι Αμερικανοί έχουν το δικαίωμα να μάθουν ό,τι μπορούν για έναν πόλεμο στον οποίο εμπλέκονται».

«Δεν έχετε ακούσει ποτέ τη φωνή του. Αυτό είναι λάθος. Οι Αμερικανοί έχουν το δικαίωμα να μάθουν ό,τι μπορούμε για έναν πόλεμο στον οποίο εμπλέκονται και έχουμε το δικαίωμα να τους το πούμε», συνέχισε.

Η ήττα της Ρωσίας στον πόλεμο στην Ουκρανία είναι «αδύνατη εξ ορισμού», δήλωσε ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη διάρκεια συνέντευξής του .

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν απέκλεισε το ενδεχόμενο οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας του να προχωρήσουν σε εισβολή στην Πολωνία ή στη Λετονία, χώρες όπου η Ρωσία «δεν έχει συμφέροντα».

«Δεν έχουμε συμφέροντα στην Πολωνία, στη Λετονία, ή αλλού. Γιατί να το κάναμε αυτό; Απλούστατα δεν έχουμε κανένα συμφέρον (…) Δεν τίθεται ζήτημα», απάντησε ο ρώσος πρόεδρος ερωτηθείς αν «μπορείτε να φανταστείτε σενάριο στο οποίο θα στέλνατε ρωσικά στρατεύματα στην Πολωνία».

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε πως είναι πιθανό να εξευρεθεί συμφωνία για να αποφυλακιστεί ο αμερικανός δημοσιογράφος Έβαν Γκέρσκοβιτς, ο οποίος κρατείται στη Ρωσία για σχεδόν έναν χρόνο.

«Πιστεύω πως μπορεί να καταλήξουμε σε συμφωνία», δήλωσε. «Δεν υπάρχουν ταμπού για τη διευθέτηση του θέματος αυτού. Είμαστε έτοιμοι να το επιλύσουμε, όμως κάποιοι όροι βρίσκονται υπό συζήτηση μέσω των διαύλων των ειδικών υπηρεσιών», πρόσθεσε.

Πηγή: hellasjournal.com

Share this post