Πέρασε 35 χρόνια δουλεύοντας ως αρτοποιός μέχρι που ανέβηκε στη σκηνή και άρχισε να τραγουδά

Πέρασε 35 χρόνια δουλεύοντας ως αρτοποιός μέχρι που ανέβηκε στη σκηνή και άρχισε να τραγουδά

Μια υπέροχη ιστορία ενός άνδρα με εξαιρετικό ταλέντο στην φωνή

Φίλος της ιστοσελίδας μας έστειλε  τις πληροφορίες  για τον αρτοποιείο,  Marten Hurken,  ο οποίος  πάντα ονειρευόταν να γίνει τραγουδιστής της όπερας, αλλά δεν είχε τα χρήματα να μείνει στο μουσικό σχολείο, οπότε έγινε αρτοποιός για να βγάλει τα προς το ζην και για 32 χρόνια “έψησε και τραγούδησε” στο σπίτι.

Όταν έχασε τη δουλειά του ως αρτοποιός, οι κόρες του τον μπήραν  στην τηλεοπτική εκπομπή της Ολλανδικής πραγματικότητας Holland Has Talent το 2010, την οποία κέρδισε σε ηλικία 58 ετών. 

Από τότε ο Marten Hurkens  τραγουδά  στους δρόμους της Ολλανδίας για να δώσει στους ανθρώπους της πατρίδας του την ευκαιρία να τον ακούσουν. 

Στο  βίντεο, ο Martin παίρνει στους δρόμους της Ολλανδίας όπως κάνει ένας απλός σερβιτόρος, βάζει κάτω από το καπέλο του, και τραγουδά . Σύντομα ένα πλήθος συγκεντρώνεται γύρω για να ακούσει τον ταπεινό φούρναρη με την απίστευτη φωνή!

O ιδιος έχει πει : “Μετά από κάποιο δισταγμό, αποφάσισα να συμμετάσχω σε αυτό το μεγάλο πρόγραμμα. Χωρίς να έχω προσδοκίες για το πόσο μακριά θα έφτανα, έφτασα στο φινάλε. Στα πιο τρελά μου όνειρα ποτέ δεν πίστευα ότι θα κέρδιζαν τον τελικό. Ήταν πραγματικά μια φανταστική εμπειρία! Ως άνεργος φούρναρης, ένας νέος κόσμος ξαφνικά άνοιγε για μένα! Το τραγούδι ήταν πάντα το χόμπι μου και τώρα υπήρχε η ευκαιρία να μετατρέψω το χόμπι μου στο επάγγελμά μου, οπότε το άρπαξα και με τα δύο χέρια.

Μετά τη νίκη μου στο φινάλε, έλαβα όλο και περισσότερα αιτήματα για παραστάσεις. Εκτός από αυτές τις παραστάσεις ηχογράφησα επίσης ένα βίντεο κλιπ στο κέντρο του Μάαστριχτ του τραγουδιού: “Με σηκώνεις”. Χωρίς καν να γνωρίζετε ότι αυτό το βίντεο έγινε απίστευτα δημοφιλές στο YouTube και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Το βίντεο έχει προβληθεί σε όλο τον κόσμο και πριν μάθω ότι ήρθαν νέα αιτήματα από την Κίνα, την Ταϊβάν και την Ιαπωνία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αρκετά ταξίδια σε αυτές τις όμορφες χώρες για να τραγουδήσουν μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους.

Εν τω μεταξύ, είμαι ευγνώμων που έδωσα υπέροχες παραστάσεις σε διάφορες χώρες όπως η Κίνα, η Ταϊβάν, η Ιαπωνία, η Ιταλία, η Γαλλία, η Τουρκία και η Γερμανία. Επιπλέον, στις Κάτω Χώρες έχω την τύχη να ερμηνεύω με τις καλύτερες αρμονίες, φανφάρες και συμφωνικές ορχήστρες. Για μένα, αυτό είναι μια πραγματική ευχαρίστηση να το κάνω!”

Share this post